04 / 05 / 2024

alj group suudi arabistan

alj group suudi arabistan

ALJ Holding, 10 yıl içinde 1 milyar dolar yatırım planlıyor...

İnşaat devi Binladin Group çalışanlardan maaş tepkisi!

Suudi Arabistan’ın en büyük inşaat şirketlerinden olan Binladin Group, yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle Nisan ve Mayıs aylarında çalışanlarından bazılarının maaşlarını ödeyemedi. 100 bin çalışanı olan ve 15 milyar dolarlık borcunu yapılandıramayan şirketin, bu ay maaşları ödeyip ödeyemeyeceği de bel

Albassam Group'tan, Urla ve Çeşme'ye 15 milyar TL'lik proje! 

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group'un, Çeşme ve Urla'da acele kamulaştırılan arazilerde proje yapacağı iddia edildi. 4 milyon metrekareye yayılan projede, 6 bin odalı 2 lüks ve 2 bin 500 odalı 50 butik otel yapılacak...

Cathay Group Ataköy projesi geliyor!

Cathay Group ve Suudi Arabistanlı Neba şirketi ortaklığında hayata geçirilecek olan Nivo İstanbul'da çalışmalar tam gaz sürüyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, gelecek ay Ataköy projesinin lansmanını yapacaklarını söyledi.

Binladin Group, 50 bin çalışanını işten çıkardı!

Suudi inşaat devi Binladin Group, 50 bin çalışanıyla yollarını ayırdı. Bunun nedeni düşen petrol fiyatları olmakla birlikte şirketin kamu harcamalarını kısıtlama kararı oldu.

Alpiş İnşaat'ın konut projeleri Suudi Arabistan'da satılacak!

Suudi Arabistan'ın sanayi ve ekonomi şehri Yanbu'nun Valisi Musaad Al Sulaim ile Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad Al Fehaid ve Yan bu Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı'ndan oluşan heyet Alpiş Group'u ziyaret etti.

Fuzul Grup, Alayuni Group ve Alhabib Real Estate ile Riyad’da proje yapacak!

İnşaat sektöründe kısa sürede pek çok projeye imza atan Fuzul Grup, Başakşehir’deki projelerine yatırım yapan Suudi Alayuni Group ve Alhabib Real Estate ile Riyad’da proje yapacak. Yatırım miktarı 400 milyon lirayı bulacak.

Simit Sarayı, Suudi Arabistan'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte hizmete sunduğu yeni Simit Sarayı mağazalarıyla Suudi Arabistan’da büyümesini sürdürüyor.

Suudi Al Rajhi Group ile Beyttürk İnşaat'tan ortaklık!

Türk inşaat sektörünün yabancıya konut satışında önde gelen şirketlerinden Beyttürk İnşaat, Al Rajhi Group ile İstanbul, Bursa veYalova çevresinde konut, rezidans ve otel yatırımları konularında işbirliği yapmak üzere bir mutabakat zaptı imzaladı.

Beyttürk İnşaat ve Al Rajhi Group'tan işbirliği!

Beyttürk İnşaat, Suudi Arabistan firması Al Rajhi Group ile işbirliğine imza attı. İki firma, İstanbul, Bursa ve Yalova çevresinde konut, rezidans ve otel yatırımları konularında ortaklık yapmak üzere bir mutabakat zaptı (MoU) imzaladı..

Beyttürk İnşaat, Al Rajhi Group ile işbirliği mutabakatı imzaladı!

Beyttürk İnşaat, Suudi Arabistan’ın önde gelen kuruluşlarından Al Rajhi Group ile İstanbul, Bursa ve Yalova çevresinde konut, rezidans ve otel yatırımları konularında işbirliği yapmak üzere bir mutabakat zaptı (MoU) imzaladı.

Albassam Group gayrimenkule 2 milyar lira yatıracak!

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group CEO'su Ziad Albassam, Albassam Group ve Sumou Holding'in Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak için Suudi Arabistan'da 2 milyar lira büyüklükte yeni bir fon kuracak.

Suudi ALJ Grubu, Türkiye’de 1 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

10 milyar dolar cirolu Suudi ALJ Grubu, Türkiye’de 1 milyar doların üzerinde yatırım için sektör araştırıyor. Ali Haydar Bozkurt, “Çeyrek milyar dolarlık yatırımımızı minimum 4-5 katına çıkarmak istiyoruz” dedi.

Suudi ALJ Grup 10 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Suudi ALJ Grubu'nun Türkiye'de kurduğu ALJ Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ali Haydar Bozkurt, Türkiye'deki yatırımlarını arttırmak istediklerini ve otomobil dışında farklı sektörleri de incelediklerini söyledi.

alj group suudi arabistan Haberi

alj group suudi arabistan

Sigorta, enerji  ve tüketici finansmanı alanında faaliyet gösteren ve gayrimenkul yatırım projelerini ele alan ALJ Group, Türkiye'de 250 milyon dolarlık yatırım yapan bir firma.


ALJ Holding, 10 yıl içerisinde Türkiye'de 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı...