16 / 05 / 2024

Alkım Efe İlter

Alkım Efe İlter

Alfa Statik Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkım Efe İlter tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Özdoğan Çıkmazı'nda kuruldu.

Mla Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Mla Mühendislik Limited Şirketi Sarıyer’de 1milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak, Aykan İlter ve Mehmet Ünsal tarafından kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül tarafından kuruldu.

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Özerçen Mustafa Mert Demir  tarafından kuruldu.

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Tcv Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tcv Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahir İlter Bilge tarafından kuruldu.

Mandarin Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mandarin Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sait Alkım Alkış tarafından kuruldu. 

İç Mimar Efe Kağan Hızar’dan kalp krizini heykele dönüştüren tasarım!

Studio Vertebra’nın kurucu ortağı İç Mimar Efe Kağan Hızar, olayları, fikirleri, kavramları, kent mekânlarını ve binaları kavramsal grafik partisyonlar ve müzikal besteler aracılığıyla, yeniden yapılandırıyor. 

2em2 Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2em2 Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Efe Yıkılmaz ve Emir Kasaboğlu ortaklığında kuruldu.

Alk Mobilya Tasarım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alk Mobilya Tasarım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli le Alkan Cihan tarafından kuruldu. 

Alkım Efe İlter Haberi

Alkım Efe İlter

Alfa Statik Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkım Efe İlter tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Özdoğan Çıkmazı'nda kuruldu. 


Alfa Statik Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.Her türlü inşaat taahhüt işleri? konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı...