04 / 05 / 2024

Allianz Kampüs son durum

Allianz Kampüs son durum

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı. Kampüsün 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı!

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı. Kampüsün 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

Allianz Kampüs 2018'in ilk yarısında tamamlanacak!

Allianz Türkiye, operasyon birimini İzmir Gaziemir’e taşıyarak 1.100 kişiye iş imkanı sağlayacak. Allianz Kampüs'ün 2018'in ilk yarısında inşasının tamamlanarak faaliyete geçmesini hedefleniyor.

TOKİ 50 okul ve 20 kampüs inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, son 13 yılda bin 50 okul, 600'e yakın cami yaptıklarını, 20 üniversitenin kampüsünün de inşasının sürdüğünü söyledi.

Karabük Huzurlu Kampüs'te anahtar teslimi yapıldı!

Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, Karabük’te Huzurlu Kampüs projesinin anahtar teslim törenini gerçekleştirdi.

Allianz, İzmir’e 17 dönümlük kampüs kuruyor!

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

Huzurlu Kampüs Kütahya'da 89 bin TL'ye!

En son İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, şimdi de Anadolu’da Huzurlu Kampüs projesini hayata geçiriyor.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nin yeni kampüsünde son durum!

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin eğitim-öğretim faaliyetlerini kalıcı bir mekana taşımak için Ümraniye’de 67 bin metrekarelik alan üzerinde sürdürülen kampüs inşaatı çalışmaları tamamlandı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde son durum ne?

İstanbul’un Büyükçekmece, Küçükçekmece, Beylikdüzü, Başakşehir, Silivri, Çatalca, Esenyurt ve Avcılar ilçelerine hizmet vermesi hedeflenen İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde zemin çalışmaları devam ediyor...

BEÜ MYO kampüsü yenlieniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu (MYO) kampüsünde sürdürülen yeniden düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Allianz Kampüs son durum Haberi

Allianz Kampüs son durum


Dünyanın en büyük sigorta ve varlık yönetimi şirketlerinden Allianz,  Türkiye'deki operasyon merkezini İzmir'e taşıyor.  27 milyon euroluk yatırım bedeline sahip İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı. 


Allianz Türkiye'nin operasyon merkezi olarak hizmet verecek Allianz Kampüs'te ilk etapta 650, ilerleyen dönemde ise bin 100 kişi çalışacak ve bölgesel istihdam sağlanacak. 


Allianz Türkiye CEO'su Aylin Somersan Coqui "Yatırımlarımıza İzmir'deki Allianz Kampüs projemizle devam ediyoruz. 27 milyon euroluk yatırım ile Allianz Kampüs ülkemizin ekonomisine, sürdürülebilir büyüme ve istihdam hedeflerine katkıda bulunacak" dedi


İzmir'in Gaziemir ilçesinde yer alan Allianz Kampüs projesi havaalanına yakın bir konumda, ticari ve konut alanlarının yoğunlaştığı bölgede inşa ediliyor. İzmir Allianz Kampüs projesinin inşaat kapsamında kullanılan malzeme bütçesinin yüzde 80'i Türkiyeli şirketlere ayrılıyor. Projedeki  tavan malzemeleri, ahşap işleri, camlı bölmeler, vitrifiyeler, perdeler,...