26 / 06 / 2024

İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne yeni kampüs geliyor! 2 milyar TL'lik proje için son teklif tarihi 25 Mayıs!

İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne yeni kampüs geliyor! 2 milyar TL'lik proje için son teklif tarihi 25 Mayıs!

İzmir Ticaret Odası’na bağlı olan Ekonomi Üniversitesi’nin Güzelbahçe’de inşaat çalışmalarına başlanan yeni kampüs inşaatında 2. ve önemli kademeye geçildi. Üniversite yönetimi, inşaatları yapacak olan firmalardan 25 Mayıs 2024 tarihine kadar teklifleri toplayacak.



Türkiye’nin özel üniversiteler sıralamasında önemli bir yeri olan  İzmir  Ticaret Odası’na bağlı Ekonomi Üniversitesi büyümeyi sürdürüyor. İzmir Balçova’da yer alan ilk kampüsün yeterli gelmemesi, yeni alan arayışları sonrasında uzun zamandır Güzelbahçe sınırlarında yer alan ve Çeşme Otobanı’na komşu bölgede çalışmalar yapılıyordu. Egedesonsöz'de yer alan habere göre imar planları onaylanan, bina yerleşkeleri projeleriyle beraber ortaya çıkan yeni kampüs inşaatında zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandı. Etaplar olarak inşa edilecek olan yeni kampüs alanında binaların yükseleceği ilk kısım çalışmalarda temeller atılırken, demirler de bağlandı. Bina üst yapı inşaatı için 2. kademeye geçen üniversite yönetimi yeni ihale için teklif toplamaya başladı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre firmaların yoğun ilgi gösterdiği ve dosyaların alındığı 2. etap için son tarih 25 Mayıs 2024 şeklinde açıklandı.

25 Mayıs tarihine kadar, maliyeti büyük oranda belli olan kaba inşaat ihalesine ülkemizin pek çok yerinden taliplinin gelmesi bekleniyor. İzmir Ticaret Odası’nın bünyesinde bulunan yapı ve inşaat firmalarının da yakından takip ettiği ikinci kademe kaba inşaat ihalesi tamamlandıktan sonra kısa zamanda inşaatlar da başlayacak. Büyük kampüs idari binalar öncelikli olacak şekilde bazı fakültelerin yerleşimini öne alacak. Belirlenmiş olan takvime göre kampüste yaşam başladıktan sonra geriye kalan ve ihtiyaç duyulan yeni yapılar sırasıyla inşa edilecek. 

İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne yeni kampüs geliyor! 2 milyar TL lik proje için son teklif tarihi 25 Mayıs!

Toplam maliyetin tamamlandığında bu günün parasıyla 2 milyar Türk Lirası'na ulaşması  beklenen söz konusu yatırım ülkemizdeki en büyük üniversite özel-kamu yatırımları arasında gösteriliyor. Ayrıca diğer bir taraftan geçtiğimiz seme Balçova’da mevcut kampüsün karşısındaki bölgede bulunan ve tıp fakültesi şeklinde düşünülen kaba inşaat alanı Koç Grubu’na satılmıştı. Yaklaşık olarak 260 milyon Türk Lirası bedel ile bölgede Amerikan Hastanesi’nin hayata geçirilmesi planlanıyor.

İşte o ihale ilanı...

İHALE KONUSU :İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından Microsoft Kampüs Lisans Yenileme işidir.

İHALENİN YAPILACAĞI TARİH

: 22.05.2024

İHALENİN YAPILACAĞI SAAT

: 14.00

İHALE USULÜ

: Açık İhale Usulü İhaledir.

İHALENİN YAPILACAĞI ADRES

: Sakarya Cad. No:156 Balçova / İzmir

İHALE MİKTARI

:1 takım

İHALE TEKLİF DOSYALARI

SON TESLİM TARİHİ VE SAATİ

: 22.05.2024 13.30

ŞARTNAME BEDELİ

: 1.000,00 TL

BANKA

: Vakıfbank İzmir Ticari Şube

IBAN NO

: TR 30 0001 5001 5800 7296 0690 63

İhale Dokümanlarına ait link:https://ieucloud.izmirekonomi.edu.tr/index.php/s/LnRfCeMEADloERn

İhaleye katılım koşulları; İhale dokümanı satış bedeli (KDV dâhil) 1.000,00-TL’dir. İhale Dosyası İzmir Ekonomi Üniversitesi Satın Alma Müdürlüğü Fevzi Çakmak Mahallesi Sakarya Cad. No:156 35330 Balçova / İZMİR adresinden veya www.ieu.edu.tr ya da www.izto.org.tradreslerinden ücretsiz görülebilir. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, şartname bedelini yukarıda belirtilen hesaba yatırması gerekmektedir. Yatırıldığına dair dekontun ise ihale zarfın içine konulması gerekmektedir. Doküman satış bedeli yalnızca bankaya yatırılmaktadır. Makbuz karşılığı elden ödeme alınmamaktadır. Aksi halde teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

İhale bedelini yatıran isteklilerin Doküman Satın Alındığına İlişkin Formu (linkte yer almaktadır) bedeli ödedikleri [email protected] adresine mail yoluyla göndermeleri, ayrıca belgenin aslını ihale dosyasında sunmaları gerekmektedir.

İsteklilerin Teklif Başvurusunda Aranacak Zorunlu Belgeler:

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi;

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ihalenin yapıldığı tarihten önceki en fazla bir yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya alıcı merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı tarihten önceki en fazla bir yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

c) İhaleye katılma ve ihalenin kazanılması sonucunda maddi şartların gereğini imza ile taahhüt altına alma yeterliliğini haiz olduğunu açıkça ifade eden imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve şirketteki görevlerini belirten, son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya noter tasdikli örneği ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

d) İstekli adına vekâleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekâletname ile noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri;

e) İhaleye katılmaya engel bir durumu olmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

f)Ortaklık Durum Beyannamesi Formu.

g) İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği şartnamede belirlenen ortak girişimler hakkında form.

İsteklinin ortak girişim olması halinde (b), (c) ve (e) de yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi gerekir.

ğ) Duyuru Linkindeki teklif mektubu tablosu üzerinde doldurulmuş firmaya ait teklif mektubu.

h)Doküman satın alındığına ilişkin form.

ı) İhale katılım bedeli ödendiğine dair dekont.

i) Türkiye'nin veya kendi ülkesinin mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş hem sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair son teklif verme tarihinden önceki bir ay içinde alınmış belge.

j) İhale toplam bedelinin en az % 3’ü tutarında Geçici Teminat.

k)Teknik Şartname, İdari Şartname ve Sözleşme örneği (her sayfası kaşe ve imzalı olmalıdır)

Saygılarımızla,

İzmir Ticaret Odası

 

İstanbul'da bir günde iki kiracı vakası! 

Borsadan kazanılan nerede değerlendirilmeli?

Bir ilk.. Adrese teslim gümüş satışları başladı! Yatırımcılar gümüşün peşinde! 


Geri Dön