02 / 05 / 2024

Allianz Tower kat konsepti

Allianz Tower kat konsepti

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

Almanya'da algılanan enflasyon açıklananın 3 katı!

Allianz Trade araştırması, Almanya'da Mayıs'ta algılanan enflasyonun yüzde 18 ile resmi olarak belirlenen yüzde 6,1'lik oranın neredeyse üç katı kadar olduğunu ortaya koydu.

Nurol GYO, Nurol Tower'daki 12 adet bağımsız bölümü 139.8 milyon TL'ye sattı! 

Nurol Tower projesindeki ofis katlarından, 1 tam ofis katının yani 12 adet bağımsız bölümün satışı Yönetim Kurulu'nun 19 Ekim 2022 tarihli kararı ile gerçekleştirildi.  İşte ayrıntılar...

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Bursa Tower Plaza’nın iki katı yıkıldı!

20 yıldır yıkılması gündeme gelen Bursa Tower Plaza’da yıkım süreci devam ediyor. Çatıdaki iş makineleriyle iki katın yıkımını tamamlandı.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Birleşik Devletler Gizli Servisi, Trump Tower’da kat kiralayacak!

Birleşik Devletler Gizli Servisi’nin (USSS) seçilmiş başkan ve ailesini korumak için Trump Tower’da kat kiralamaya hazırlandığı belirtildi.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

Almina Tower satışa çıktı! Fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

Esenyurtta hayata geçirilen Almina Tower projesi 27 kat, 205 konut ve 21 ticari alandan oluşuyor. Satışların başladığı projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlayarak yükseliyor..

Allianz, İzmir’e 17 dönümlük kampüs kuruyor!

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

İstanbul Tower 205, Cityscape Global 2016'da tanıtılıyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da birçok önemli projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, iki büyük projesi ‘Blue Lake’ ve ‘İstanbul Tower 205’ ile Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Allianz Tower kat konsepti Haberi

Allianz Tower kat konsepti

İstanbul Anadolu yakasının mimari olarak en dikkat çeken yapılarından biri olan Allianz Tower'ın ofislerinde tasarım ile duygusal zeka buluşuyor. Allianz Towerdaki 22 katta açık ofislerden sosyal alanlara, kafeden sessiz alanlara kadar her bölüm kullanıcının ihtiyaçları düşünülerek Swanke Haydenn Connell Architects tarafından tasarlandı. 


Nurus'un mutlu ofisler anlayışını yansıttığı bu özel projede ofis katları spor ve sanat dallarına göre ayrıştırılıyor. Golf katı olarak adlandırılan yönetim katında turuncu, yelken katı olarak belirlenen kurumsal katta mor tonları kullanılırken jenga, puzzle, sudoku, dart gibi birçok oyunun yer aldığı oyun katında yeşil, oturma grupları ile birlikte salıncakların da bulunduğu katta ise sarı renk tercih ediliyor.


Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip...