02 / 05 / 2024

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. MFZ Grup projesi Allora Beytepe Evleri Ankara'da 114 adet daire yer alıyor...

Kale Beytepe Evleri fiyat!

Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Duru Beytepe Evleri fiyatları!

"Ankara'nın en yeşil projesi" sloganıyla basına tanıtılan Duru Beytepe projesi 484 daireden meydana geliyor. Duru Beytepe Evleri fiyatları 100 bin TL'den başlıyor.

Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi!

Kişiye özel ödeme imkanlarının sağlandığı Duru Beytepe projesi 484 daireden oluşuyor. İşte Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi...

Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 484 daireden meydana gelen Duru Beytepe Evleri Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları!

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den başlıyor. Allora Beytepe'de daireler oturuma hazır...

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Beytepe Elit Manzara teslim tarihi!

Beytepe Elit Manzara Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 750 liradan başlıyor. Elit Manzara Beytepe'de teslimler 2018 yılında yapılacak...

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi!

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi bu yıl ortası olarak belirtiliyor. Koz Group'un 215 konutluk projesi Horizon Life Evleri Beytepe'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

Ankara Parktepe Evleri'nde mevsimsiz balkon keyfi!

Ayazıyla meşhur Başkent Ankara’da kış aylarında balkona çıkmak bir hayal… Kentin en yüksek noktalarından Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri ise yerden ısıtmalı özel balkonlarıyla ‘mevsimsiz’ keyif sunuyor.

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları!

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. MFZ Grup projesi Allora Beytepe Evleri Ankara'da 114 adet daire yer alıyor...

Allora Beytepe'nin yüzde 80'inini Çukurambarlılar oluşturuyor!

Ulus, Kızılay’ın ardından Ankara’nın yeni merkezi olan Çukurambar’da gerek iş merkezleri gerekse binalarda ofislerin konut sayısına yaklaşması, bölge sakinlerini yeni yerleşim yeri arayışına yöneltti.

Ankara Allora Beytepe “evin içinde ev” kurgusuyla ilgi çekiyor!

Ankara'da yükselen Allora Beytepe projesinde evlerin içinde bir tane de stüdyo daire bulunuyor. Farklı bir şehirde üniversite eğitimi alıp, mezun olduktan sonra ailesinin yanında yaşamaya başlayan gençler, alıştıkları özgürlüğün kısıtlandığını düşünür.

Allora Beytepe: Bu evin içinde bir de stüdyo daire var!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Çayyolu’nun Beytepe ile bütünleştiği yerde hayata geçirilen Allora Beytepe konutları ise “evin içinde ev” kurgusuyla gençlere tek başına yaşama özgürlüğü sunarak, ailelerinden de kopmamalarını sağlıyor.

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları Haberi

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları


MFZ Grup tarafından inşa ediliyor olan Allora Beytepe projesi Ankara Çankaya Beytepe bölgesinde yükseliyor. Allora Beytepe Evleri projesi 114 daireden meydana geliyor.


2 blok halinde yükselen Allora Beytepe Evleri Ankara projesinde blokların kat sayısı 28 ve 35 olarak belirlendi. Allora Beytepe Evleri projesinde 2+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.



Allora Beytepe Evleri daire fiyatları!


Allora Beytepe Evleri daire fiyatları 2+1'lerde 570 bin lira, 4+1'lerde 835 bin liradan başlayarak değişiyor. Allora Beytepe Evleri projesinde daire büyüklükleri 180 ila 576 metrekare arasında değişiyor.


Allora Beytepe Evleri projesinde konutların bu yılın ortasında Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Allora Beytepe'de fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Adres : Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı No: 63 / A-B-C Beytepe-Çankaya/Ankara


Tel : 0312 266 3 555

Web...