03 / 05 / 2024

Allora Beytepe fiyatları

Allora Beytepe fiyatları

“Sıfır binadan” konut alanlar, hiçbir eksiğin olmadığını düşünerek evlerine yerleşirken, kendilerini bir anda yeniden inşaatın içinde bulabiliyor.

Muhanver Gözüm: Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: "Çayyolu'nun Beytepe'yle birleştiği lokasyonda, doğanın tam ortasında yer alan geniş ve ferah Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz."

Allora Beytepe'den yüzde 8 indirim!

Zeynal Durkut ve Fevzi Akbulut ile güç birliği yaparak kurdukları MFZ Grup ün ortaklarından Muhanver Gözüm, Allora Beytepe projesinin geniş ve ferah konuttan vazgeçmeyen Ankaralılar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Allora Beytepe’de oda içinden oda çıkıyor!

Allora’da 2+1 konut alan bir ev sahibinin iki oda ve bir salondan daha fazlasıyla karşılaşacağını belirten MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Kale Beytepe projesi Ankara Çankaya'da Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL'den başlıyor!

25 katlı tek blok şeklinde yükselen Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL'den başlıyor.

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017!

Kişiye özel ödeme planı sunulan Elit Manzara projesi 2018 yılı Haziran ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017...

Duru Beytepe Evleri fiyatları!

"Ankara'nın en yeşil projesi" sloganıyla basına tanıtılan Duru Beytepe projesi 484 daireden meydana geliyor. Duru Beytepe Evleri fiyatları 100 bin TL'den başlıyor.

Duru Beytepe Ankara adres!

Duru Beytepe projesi Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından Ankara'da yükseliyor. Projede fiyatlar 528 bin TL'den başlıyor...

Duru Beytepe Rezidans ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ankara Duru Beytepe projesinde kişiye özel ödemeler sağlanıyor. Duru Beytepe Rezidans ev fiyatları 100 bin 803 TL'den başlıyor.

Duru Beytepe konut fiyatları!

Duru Beytepe projesi toplam 484 daireden oluşuyor. Duru Beytepe projesinde Tona Yapı ve Safe İnşaat imzası bulunuyor...

Duru Beytepe Ankara ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Duru Beytepe projesi Ankara'da yükseliyor. Projedeki fiyatlarda ön satışa özel olarak indirim avantajları sunuluyor...

Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 484 daireden meydana gelen Duru Beytepe Evleri Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Duru Beytepe fiyatları 100 bin TL'den başlıyor!

Duru Beytepe fiyatları ön satışa özel 100 bin TL'den başlıyor. Ankara Duru Beytepe'de 484 daireden oluşuyor...

Allora Beytepe fiyatları Haberi

Allora Beytepe fiyatları

Ev sahiplerinin canını sıkan bitmek bilmeyen tadilatlar, iç detaylardaki eksikler ve teknik arızalara çözüm ise yine inşaat sektörünün kendisinden geldi.


Sektörde yaklaşık 30 yıldan beri başarılı projeler hayata geçiren Zeynal Durkut, Fevzi Akbulut ve Muhanver Gözüm’ün güç birliği ile kurulan MFZ Grup, Başkent Ankara’da seçkin kişilerin tercih ettiği Çayyolu’nun Beytepe’yle birleştiği lokasyonda inşa edilen Allora Beytepe konut projesi ile “bitmeyen inşaat” devrine son vermeye hazırlanıyor.


Projeye imza atan MFZ Grup’un ortaklarından Muhanver Gözüm, sıfır binalara taşınan konut sahiplerinin, en çok şikayet ettiği konuların başında bitmeyen tadilatlar olduğunu söyledi.


Gözüm, “Akşam işten eve döndüğünüzde tam rahatlayacakken bir anda gelen matkap sesi hepimizin sinirlerini yıpratır. Yeni olmasına karşın sürekli arızalanan, yeterli testlerin yapılmadığı asansörler, su tesisatındaki sorunlar hatta fayansların arasında kalan ve temizliği çok...