03 / 05 / 2024

Allure Tower yüzde 1 peşinat kampanyası

Allure Tower yüzde 1 peşinat kampanyası

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Allure Tower yüzde 1 peşinat kampanyası için son gün 30 Ocak. Projede yer alan dairelerin alanları minimum 70 metrekareden oluşuyor.

Allure Tower ödeme seçenekleri!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Allure Tower Evleri 30 katlı tek blok olarak dizayn edildi. Proje 400 adet konut ve home officelerden oluşuyor. İşte Allure Tower ödeme seçenekleri...

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Tekgül Yapı tarafından Mersin'de inşa edilen View Tower Mersin projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı sağlanacak.

Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat fırsatı devam ediyor!

'Babacan Premium'un 2'nci etap projesi olan 'Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkanı da sunuluyor. Dolarını bozdurup belgeleyene yüzde 20 indirim yapılıyor.

Babacan Premium Tower'da yüzde 20 indirim avantajı!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da dolarını bozdurup belgeleyene yüzde 20 indirim yapılıyor..

Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat!

'Babacan Premium'un 2'nci etap projesi 'Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşin, 0.39 faiz oranı ile taksitlendirme kampanyasına devam eden 'Babacan Holding', 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkanı da sunuyor..

Babacan Premium 2. etapta yüzde 5 peşinat 0.39 faiz oranıyla!

Esenyurt'ta hayata geçirilen 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat 0.39 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor..

Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat imkanı!

Esenyurt'ta E-5 üzerinde yükselen Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat, 0.39 faiz oranı ile taksitlendirme yapılabiliyor..

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinatla 120 ay vade!

Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower her zevke hitap eden ayrıcalıklı yaşamı yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinat imkanı!

Beylikdüzü-Esenyurt aksında Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower, yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

One Tower Diplomatique yüzde 20 kazandıracak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın en önemli bölgelerinden Oran'da hayata geçen One Tower Diplomatique"in kısa süre sonra yaşam başladığında en az yüzde 20 oranında değerini artırmasını beklediğini söyledi.

Kumko Yapı'dan yüzde 5 peşinat kampanyası!

Kumko Yapı, 'Varyant Karşıyaka Plus' ve 'Varyant Tower' projelerinde 'Yüzde 5 peşin, yüzde 15’te karar sizin' kampanyasıyla da konut sahibi olmak isteyenlere çok avantajlı fırsatlar sunuyor.

Gürcistan Porta Batumi Tower'ın yüzde 60'ı satıldı!

İngiliz mimarlık bürosu Broadway Malyan tarafından geliştirilen Porta Batumi Tower, Gürcistan'ın Batum şehrinde hayata geçiyor. Projede toplamda 30 bin metrekare olan daire alanının yüzde 60'ı satıldı.

Allure Tower nerede?

Daire fiyatlarının 296 bin TL'den başladığı Avcılar Allure Tower Evleri'nde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak. Peki Allure Tower nerede?

Allure Tower Evleri nerede?

Doruk GYO imzası ile hayata geçirilen Allure Tower Konutları'nda teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede yüzde 1 peşinat ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Allure Tower Evleri nerede?

Allure Tower yüzde 1 peşinat kampanyası Haberi

Allure Tower yüzde 1 peşinat kampanyası

Allure Tower Evleri 30 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, deniz otobüsüne 3 kilometre, Tüyap Fuar Merkezi’ne 9 kilometre, üniversitelere yakın konumda hayata geçiriliyor.


Sosyal donatı alanları içerisinde otopark, sauna, fitness center, güvenlik, spor alanları ve yüzme havuzunun yer aldığı Allure Tower Konutları 9 bin 300 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Doruk GYO imzası taşıyan Allure Tower Residence 400 adet daire ve home officelerden oluşuyor. Projede yer alan 1+1 konutların alanları 71 ile 80 metrekare, 2+1 konutların ise 100 ile 130 metrekare arasında değişiyor. 


Allure Tower yüzde 1 peşinat kampanyası için son gün 30 Ocak olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon evler 270 bin TL, 2 oda 1 salon evler ise 360 bin TL 'den başlayan fiyatlarla...