28 / 04 / 2024

alm inşaat Naturalm Çiftlik Evleri

alm inşaat Naturalm Çiftlik Evleri

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde inşaat şirketi ALM tarafından inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. Villalar 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Naturalm Çiftlik'te son 19 villa satışta!

ALM İnşaat, müstakil villa konseptiyle inşa ettiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 19 villayı satışa sundu. Karamürsel'de dört tarafı ağaçlarla kaplı bölgede yer alan yatırımda villaların fiyatları 300 bin TL'den başlıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin liraya villa!

ALM İnşaat'ın müstakil villa yaşamına dair tüm detayları sunduğu Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 19 villa satışa sunuldu. Karamürsel'deki projede, 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla bahçeli müstakil villa sahibi olmak mümkün oluyor.

İnşaat hukuku alanlarındaki uyuşmazlıkları arabulucular çözecek!

inşaat hukuku alanında yaşanan hukuki uyuşmazlıklar, bu alanlarda gerekli uzmanlık eğitimi almış arabulucu eşliğinde sonuca vardırılacak.

İnşaat sektörünün yaşayan en büyük zihinleri!

“Türkiye’nin Yaşayan En Büyük Zihinleri” başlıklı listesi oluşturuldu. İşte inşaat sektörünün içerisinde yer almış isimler...

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Mresco Türkiye inşaat sektörüne adım attı!

Mresco Türkiye CEO'su Oya Zingal Dural, "Gayrimenkul sektöründe blok alımlarımızın yanı sıra inşaat sektörüne de adım atmış ve iki projenin ruhsatını almış durumdayız." dedi.

ALM İnşaat ile gayrimenkule kadın eli değdi!

Gayrimenkule kadın eli değdi ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

2000 yılında İstanbul Kongre Merkezi inşaatı el değiştirmiş!

2000 yılında Maslak'ta İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından inşası devam İstanbul Kongre Merkezi'nin inşaatı el değiştirmiş. Vakfın bir türlü inşaatı tamamlayamaması üzerine Kültür Bakanlığı, inşaatı Vakıf'tan almış.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörünü tahrik etmeliyiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemi değerlendirdi. Erdoğan, " İnşaat sektörünü asla hafife almıyorum, inşaat sektörü ile sanayi at başı gider. Biri bir kenarda kalsın asla olmaz. İstihdam diyorsak inşaat sektörünü tahrik etmemiz lazım." dedi.

YDA İnşaat'a TR A1 kredi notu!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. almış olduğu bu derecelendirme notu ile inşaat ve taahhüt sektöründe ilk, reel sektörde ise en yüksek notu alan firma oldu.

1946 yılında inşaat çoğalmış!

1946 yılında inşaat malzemelerinin ucuzlamasıyla İstanbul'da inşaat sayısı artmış. Bazı inşaat malzemeleri yüzde yüz düşmüş. Daha çok inşaat Şişli ve Adalar'daymış ve genelde inşaatlar iki katlı yapılıyormuş.

Türkmenistan'a 9 ayda 9 milyar dolarlık inşaat yaptık!

Türk inşaat şirketlerinin en çok iş aldıkları ülke olan Türkmenistan'da Türk müteahhitler 2013 yılının ilk 9 ayında 9 milyar dolarlık iş alarak yeni bir rekora imza attılar. Enson Polimeks Aşkabat'ta Olimpiyat Köyü'nün 3. etap inşaatını almıştı...

Mimarlar Odası Ankara Şubesi: Cami-Cemevi inşaatını mühürleyin!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Mamak Belediyesi ’nden Cami- Cemevi inşaatının mühürlemesini istedi. Tezcan Karakuş Candan, “Minareyi çalmışlar ancak kılıfı yanlış uydurmuşlar. Acilen inşaat mühürlenmeli” dedi.

Erzurum Bağlarbaşı'nda Leyla'nın simge olduğu HES inşaatı durduruldu!

Erzurum Bağbaşı'ndaki inşaatın çevreyi tahrip ettiği belirlendi. Projeye karşı çıkan Leyla Yalçınkaya 13 kişiyle görüşme yasağı almıştı

Saray çatlatan inşaatı, ne bakan ne müfettiş durdurabildi!

Beşiktaşta Dolmabahçe Sarayını çatlatan 14 katlı otel inşaatı, Kültür ve Turizm Bakanlığını da karıştırdı. Bakan Günayın talimatına rağmen devam eden inşaatla ilgili 24 Mayıs 2011de 3 Nolu Koruma Kurulu bir karar almıştı

alm inşaat Naturalm Çiftlik Evleri Haberi

alm inşaat Naturalm Çiftlik Evleri

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde inşaat şirketi ALM tarafından inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. Villalar 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. En küçüğü 400 metrekare büyüklüğündeki bahçeli villalardan oluşan projede 45 müstakil villa yer alıyor. Çiftlik hayatı sunan Naturalm Çiftlik Evleri'nde 3+1, 4+1 ve 5+1 villa seçenekleri bulunuyor.  Satışa sunulan villların tamamında balkon ve veranda bulunuyor. İkinci etabının bu yılın Eylül ayında teslim edileceği belirtilen proje; İstanbul'a 1 saat, Bursa'ya 30 dakika, Kocaeli'ye 30 dakika, Sakarya'ya 1 saat, İzmir'e ise 3 saat mesafede yer alıyor. Çalışmaları devam eden Körfez Köprüsü'yle İstanbul'a 60 km uzaklıkta bulunan Naturalm Çiftlik Evleri'ne Topçular veya Yalova üzerinden Feribot'la ulaşılabiliyor.  Naturalm Çiftlik Evleri'nin ilk etabında yaşam başlarken, tercih edenler arasında ağırlıklı olarak...