02 / 10 / 2024

almalar iskurt nergo hill kartal

almalar iskurt nergo hill kartal

Almalar, İskurt ve Nergo iş ortaklığı adından söz ettiren yeni projelere imza atmak için güçlerini birleştirdi. Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi Kartal’da ‘Hill Kartal’ adıyla yükselecek.

Nergo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nergo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kılıç imzasıyla kuruldu.

Elektrik faturasını öderken dikkat!

Elektrik tedarik firmalarının elektrik faturalarının tahsilinde ek ücret almalarını değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu üyesi ve Enerji Tüketicileri Derneği Genel Başkanı Bülent Çebin; “fatura öderken alınan ücretler yasal değil” dedi.

Gençler konut sahibi olmak istiyor!

Geçen hafta hayata geçirilen konut hesabı uygulaması ile vatandaşların ev satın almaları için oluşturdukları birikimlerine devlet yüzde 20'ye varan oranda katkı sağlayacak. Konuyla ilgili bireysel banka uzmanları 18-30 yaş arası çalışan gençlerin sisteme ilgisinin daha fazla olduğunu belirtti.

İnşaat sektörü temsilcileri konut hesabı uygulamasını yorumladı!

Konut hesabı uygulamasıyla vatandaşların konut satın almaları için oluşturdukları birikimlerine yüzde 20'ye varan oranda devlet katkısı sağlanacak. Söz konusu katkı 15 bin lirayı geçemeyecek. Konut hesabı uygulamasını inşaat sektörü temsilcileri yorumladı..

Hill Kartal'da satışlar Körfez Geçiş Projesi ile arttı!

Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal'ın çevresinde yapılan dev yatırımlar projemizde hızlı satışa neden oldu. Şimdiden konutların yüzde 40'ını sattık” dedi.

TOKİ'deki 22 personel görevden alındı!

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sonrası birçok kamu kurum ve kuruluşunda görevden almalar başladı. TOKİ Başkanlığında görevli 22 personel açığa alındı.

Montea Yapı'nın Konya mağazası açıldı!

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, ''Hep beraber mücadele edeceğiz, mücadele her anlamda olur Yaşanan olaylardan dolayı ticareti sekteye uğratmak yanlıştır. Satın almaları durdurursak, araba ve ev ihtiyacımız varken bunları ertelersek hayatı durdurmuş oluruz'' dedi.

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.

Antakya Emek Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum!

ANTAKYA'nın Emek mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmakta olan binaların hem can güvenliği tehlikesinin bulunduğunu hem de çevre kirliliğinin hat safhada ulaştığını iddia eden vatandaşlar, ilgililerden gerekli önlemleri almalarını istediler.

DYO, ısı yalıtım ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyor!

Boya ve ısı yalıtımı sektöründe kalite çıtasını yukarıya taşımaya kararlı olan DYO, işini hakkıyla yapan ustaların Mesleki Yeterlilik Belgesi almalarını sağlıyor.

Hill Kartal ödeme şekilleri!

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı'nın projesi Hill Kartal Rezidans'ta fiyatlar 427 bin TL'den başlıyor. Hill Kartal projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Hill Kartal'da Ramazan'a özel kampanya!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile iş, yaşam ve eğlence merkezlerinin tam ortasında Kartal'da yükselen Hill Kartal projesinde Ramazan ayına özel 3 ayrı fırsat paketi hazırlandı.

İşte 5 ünlü modelin milyon dolarlık lüks evleri!

Dünyanın en ünlü modelleri kazançları ve lüks yaşamlarıyla dudak ısırtıyor. Hatta bazılarına yaş almaları daha avantaj sağladı bile…İşte yaşamları ve hayat tarzlarıyla özenilen dünyaca ünlü top modellerin lüks malikaneleri...

almalar iskurt nergo hill kartal Haberi

almalar iskurt nergo hill kartal

Birleşerek büyüme trendine inşaat sektörünün 3 önemli ismi de katıldı. Her biri kendi alanında başarılı işlere imza atan ve bugüne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan Almalar İnşaat, İskurt İnşaat ve Nergo İnşaat güçlerini birleştirdi. Türkiye’nin öncü iştiraklerinden birisi olma iddiası ile yola çıkan ve odağına ‘yüksek kalite’ kavramını alan Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı’nın ana prensibi yeterlilik, sağlamlık, tecrübe ve istikrarı aynı potada eritmek oldu. 



Almalar, İskurt, Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, yeni dünya düzeninde güç birlikteliklerinin önemli olduğunu söyledi. Ölçek olarak dev projelere imza atmanın avantajını öğrenen şirketlerin maliyetleri düşürdüğünü ve kaliteyi gayrimenkul alıcısına uygun fiyata sunduğunu belirten Hikmet Alma; “Bugüne kadar tek tek hepimiz çok başarılı işlere imza attık. Ancak üçümüzün büyük hedefleri var ve...