05 / 08 / 2024

Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Planlı dönüşümle alt ve üst yapı yatırımlarının hızlandığı Üsküdar, inşaat firmalarının yeni gözdesi oldu. İmar problemlerinin aşıldığı bölgeye Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı 4 proje yapacak

Nergo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nergo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kılıç imzasıyla kuruldu.

Gençler konut sahibi olmak istiyor!

Geçen hafta hayata geçirilen konut hesabı uygulaması ile vatandaşların ev satın almaları için oluşturdukları birikimlerine devlet yüzde 20'ye varan oranda katkı sağlayacak. Konuyla ilgili bireysel banka uzmanları 18-30 yaş arası çalışan gençlerin sisteme ilgisinin daha fazla olduğunu belirtti.

İnşaat sektörü temsilcileri konut hesabı uygulamasını yorumladı!

Konut hesabı uygulamasıyla vatandaşların konut satın almaları için oluşturdukları birikimlerine yüzde 20'ye varan oranda devlet katkısı sağlanacak. Söz konusu katkı 15 bin lirayı geçemeyecek. Konut hesabı uygulamasını inşaat sektörü temsilcileri yorumladı..

Hill Kartal'da satışlar Körfez Geçiş Projesi ile arttı!

Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal'ın çevresinde yapılan dev yatırımlar projemizde hızlı satışa neden oldu. Şimdiden konutların yüzde 40'ını sattık” dedi.

TOKİ'deki 22 personel görevden alındı!

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sonrası birçok kamu kurum ve kuruluşunda görevden almalar başladı. TOKİ Başkanlığında görevli 22 personel açığa alındı.

Montea Yapı'nın Konya mağazası açıldı!

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, ''Hep beraber mücadele edeceğiz, mücadele her anlamda olur Yaşanan olaylardan dolayı ticareti sekteye uğratmak yanlıştır. Satın almaları durdurursak, araba ve ev ihtiyacımız varken bunları ertelersek hayatı durdurmuş oluruz'' dedi.

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.

Antakya Emek Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum!

ANTAKYA'nın Emek mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmakta olan binaların hem can güvenliği tehlikesinin bulunduğunu hem de çevre kirliliğinin hat safhada ulaştığını iddia eden vatandaşlar, ilgililerden gerekli önlemleri almalarını istediler.

DYO, ısı yalıtım ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyor!

Boya ve ısı yalıtımı sektöründe kalite çıtasını yukarıya taşımaya kararlı olan DYO, işini hakkıyla yapan ustaların Mesleki Yeterlilik Belgesi almalarını sağlıyor.

Hill Kartal ödeme şekilleri!

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı'nın projesi Hill Kartal Rezidans'ta fiyatlar 427 bin TL'den başlıyor. Hill Kartal projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Hill Kartal'da Ramazan'a özel kampanya!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile iş, yaşam ve eğlence merkezlerinin tam ortasında Kartal'da yükselen Hill Kartal projesinde Ramazan ayına özel 3 ayrı fırsat paketi hazırlandı.

İşte 5 ünlü modelin milyon dolarlık lüks evleri!

Dünyanın en ünlü modelleri kazançları ve lüks yaşamlarıyla dudak ısırtıyor. Hatta bazılarına yaş almaları daha avantaj sağladı bile…İşte yaşamları ve hayat tarzlarıyla özenilen dünyaca ünlü top modellerin lüks malikaneleri...

Garanti'den İşsizlik Sigortalı Mortgage kampanyası!

Mortgage Uzmanı Garanti; “İşsizlik Sigortalı Mortgage” kampanyasıyla, ücretli çalışanları avantajlı koşullarla ev sahibi yaparken, işsizlik teminatıyla da kendilerini güvenceye almalarını sağlıyor.

Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı Haberi

Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Almalar-İskur-Nergo İş Ortaklığı yeni projelere yelken açtı. Ortaklık ilk projeleri Hill Kartal’ın satış ve inşaatı hızla devam ederken bir diğer yandan da yeni projelerin fizibilitelerini tek tek tamamlamaya başladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal’da 3 ayda yüzde 30 satış grafiği yakaladık. Anadolu yakasında 8 yeni projemiz olacak. Bunların 4’ü İstanbul’un en eski ve gözde yerleşim yeri olan Üsküdar’da bulunacak. Bölgenin alt yapı yatırımlarının hızla yenilenmesi ve planlı dönüşüm bizim Üsküdar’da proje yapma kararımızda etkili oldu” dedi. 

Kız kulesine baktıracak 

Şirketin kentsel dönüşüm kapsamında Üsküdar’da yapacağı projeler Kız Kulesi’nin karşısında konumlanacak. Her 4 proje de butik olacak. 60 milyon liralık yatırımla yükselecek 4 projede konut sayısı da 80 civarında olacak. Hikmet Alma projelere daha şimdiden çok fazla talep olduğunu...