28 / 04 / 2024

Alman Biesterfeld LAMP 83

Alman Biesterfeld LAMP 83

Aydınlatma aygıtları üretiminin lider Türk firması LAMP 83, dünyanın önde gelen kimyasal ve plastik madde üreticilerinden Alman firması Biesterfeld’in İstanbul merkez ofisini aydınlattı.

Dumankaya’yı Alman Drees&Sommer mı alıyor?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) darbe girişimi sonrası açılan FETÖ soruşturmaları kapsamında el koyduğu Dumankaya İnşaat'ın bitmeyen projelerini tamamlayacak Alman firmayla ilgili detaylar açıklandı. 

Ankara'daki eski Alman Büyükelçilik binası 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından eski Alman Büyükelçilik binası, Kamu yararı gözeterek çalışan ve kar amacı gütmeyen Dernek ve Vakıflara kiralanıyor..

Kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu!

Kentsel dönüşümde riskli evini yıktıran hak sahipleri, kira yardımından yararlanabiliyor. Ancak, kira yardımında bazı koşullar aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu..

Alman hükümetinden sığınmacılara kira yardımı!

Alman hükümetinin iltica talebi reddedilen sığınmacıların gönüllü olarak ülkelerine geri dönmelerini teşvik etmek amacıyla bu vatandaşlara verilen para yardımını arttırdığı bildirildi.

Alman mimar Bruno Taut'ın Türkiye'deki binaları!

Türkiye’ye büyük katkı yapan ama unuttuğumuz bir çok önemli isim var. Bunlardan biri Büyük Önder’in katafalkını da hazırlayan Alman mimar Bruno Taut..

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Türk-Alman Üniversitesi Beykoz arsası imar planı askıda!

Türk-Alman Üniversitesi Beykoz'daki 28 bin 960 metrekarelik arsanın imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Türkiye’deki Alman yatırımları risk teşkil etmeyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Tevfik Güngör, bugünkü yazısında Türkiye-Alman'ya ilişkisini yatırım açısından değerlendirdi. İşte o haber...

Taksim Alman Hastanesi'nin yerine ne geliyor?

Alman Hayır Cemiyeti’nin katkılarıyla 1852 yılından beri hizmet veren ilk sağlık kurumlarından biri olan Taksim Alman Hastanesi tarih oluyor. Peki Taksim Alman Hastanesi'nin yerine ne geliyor?

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

LAMP 83’e Yapı Fuarı'nda büyük ilgi!

Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan LAMP 83’ün tüm yeni ürünleri 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topluyor.

Birevim ile yazlık almanın önü açılıyor!

Yazın gelmesiyle birlikte tatil beldelerinde yoğunluk başladı. Bir kesim tatil turlarını tercih ederken, bir kesim ise bölgeden ikinci konut edinme yolunu seçiyor. Birevim ise Türkiye’nin her yerinden evi almanın yolunu açıyor.

Konut almanın püf noktaları!

Konut sektörü gün geçtikçe yükseliyor. Sektörün gidişatı inşaat firmalarını da artırdı. Peki konut almanın püf noktalarını nelerdir? Kozan Emlak İşyeri Sahibi Hatice Küçükkozan, sizler için anlattı.

Alman Biesterfeld LAMP 83 Haberi

Alman Biesterfeld LAMP 83

Aydınlatma aygıtları üretiminin lider Türk firması LAMP 83, dünyanın önde gelen kimyasal ve plastik madde üreticilerinden Alman firması Biesterfeld’in İstanbul merkez ofisini aydınlattı.


100 yılı aşkın ticari geçmişi olan, Alman kimyasal ve plastik üreticisi Biesterfeld Spezialchemie GmbH firmasının Türkiye’deki merkez ofisi, LAMP 83 tarafından aydınlatıldı. Maltepe, İstanbul’da yer alan 660 m2’lik ofisin iç mekan düzenlemesini yapan LS Design Architecture firmasının aydınlatma çözüm ortağı olarak seçtiği LAMP 83, uluslararası müşteri portföyündeki başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.


Enerjik, Keyifli ve Profesyonel Bir Çalışma Ortamı


Ofis çalışanları için keyifli, enerjik ve profesyonel bir çalışma ortamı sunmak amacıyla yola çıkan LAMP 83’ün uzman proje ekibi, hemen hemen tamamı açık tavan olan ofiste, mimari grup tarafından istenilen ambiyansı, standart ürünlerin yanı sıra, özel üretim lineer ve...