03 / 05 / 2024

Alman Federal Noterler Odası

Alman Federal Noterler Odası

İkinci el araç satış işlemlerini yürüten noterler, Avrupa ve Amerika'da olduğu gibi gayrimenkul satışlarında da yetki istiyor. Türkiye genelinde bin 771 üyesi bulunan Türkiye Noterler Birliği, Alman Federal Noterler Odası'nın davetlisi olarak Berlin'e git

Almanya, 45 bin lira maaşla işçi arıyor! İşte aranan şartlar...

Alman Federal İş ve İşçi Bulma Kurumu, Türk işçi alımı yapacağını duyurdu. Almanya, net olarak aylık 45 bin TL maaş verecek. İşte Almanya'ya gidecek Türk işçilerde aranan şartlar...

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde! 45 bin TL maaşla personel alımı yapılacak!

Alman Federal İş ve İşçi Bulma Kurumu, havaalanlarında yaşanan personel eksikliği sebebiyle Türkiye'den geçici olarak 2 bin işçinin alınmasına onay verdi. Peki başvuru detayları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Konut almanın tam zamanı!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, dövizdeki dalgalanmanın henüz inşaat maliyetlerine yansımadığını belirterek, "Nisan-Mayıs aylarına kadar da yansımayacak. Bu aylardan sonra konut fiyatları yükselecek, o yüzden konut almanın tam zamanı" dedi

Salim Taşçı: Konut almanın tam zamanı!

Ankara'nın duayen Gayrimenkul Uzmanı Salim Taşçı, "Konut almanın tam zamanı" dedi.

TMSF, Alman şirketine el konulduğu iddiasını yalanladı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantılı Alman şirketine el konulduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

VitrA Tech-Slate serisine Alman Tasarım Konseyi'nden ödül!

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

Alman devleti emlak zengini oldu!

Almanya'daki demografik değişim devleti emlak zengini yapıyor. Alman devletine sahipsiz olduğu için miras kalan 10 bin gayrimenkul var.

Alman devleti emlak zengini oldu!

Almanya'daki demografik değişim devleti emlak zengini yapıyor. Alman devletine sahipsiz olduğu için miras kalan 10 bin gayrimenkul var.

Önder Candoğan: Emlak almanın tam zamanı!

Uşak İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Uşak Emlakçılar ve Komisyoncular Derneği Başkanı Önder Candoğan, Uşak'ta konut fiyatlarının yerinde saydığını, konut almanın tam zamanı olduğunu açıkladı.

Memduh Türkoğlu:Ev almanın şu an tam zamanı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, fiyat ödeme seçenekleri ve lokasyonların daha netleşmesi açısından "Ev almanın şu an tam zamanı" dedi.

Federal İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Fatih Çelebioğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile Silivri’de kuruldu.

Alman Preiss Daimler'den Balıkesir'e 120 milyon euroluk yatırım!

Uçak ve otomotiv sektörü için cam elyaf, kompozit, fiberglas üreten Alman devi Balıkesir'e 120 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor.

Alman Federal Noterler Odası Haberi

Alman Federal Noterler Odası

İkinci el araç satış işlemlerini yürüten noterler, Avrupa ve Amerika'da olduğu gibi gayrimenkul satışlarında da yetki istiyor. Türkiye genelinde bin 771 üyesi bulunan Türkiye Noterler Birliği, AB'ye uyumlu 'Noterlik Kurumu' oluşturulması kapsamında Alman Federal Noterler Odası'nın davetlisi olarak Berlin'e gitti. Almanya'daki noterlik yapılanmasının incelendiği çalışmalar sonrası açıklama yapan Türkiye Noterler Birliği Başkanı Yunus Tutar, "Avrupa ve ABD'de olduğu gibi gayrimenkul alım-satım ve ayni haklara ilişkin hukuki işler ile çekişmesiz yargı işlemlerinin noterlere devredilmesi ile ihtilafların doğmadan önlenmesi sağlanabilir" dedi. 


Hülya...