08 / 05 / 2024

Alman Hastanesi ne zaman açılacak

Alman Hastanesi ne zaman açılacak

Taksim’de bulunan Alman Hastanesi, faaliyetlerini 1 ay süre ile durdurdu. Şirket ortakları arasında yaşanan problemler sebebiyle kapanma noktasına gelen hastanede son aylarda sadece acil servis ve çocuk hastalıkları gibi poliklinikler hizmet verebiliyordu

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönümlük arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul'da yıkımı yapılan Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönüm büyüklüğündeki arazisinin imarı, İBB Meclisi aracılığıyla AKP-MHP grubunun oylarıyla özel sağlık fonksiyonundan alındı ve ticaret alanı yapıldı.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Lale Kısıklı Konakları Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerinde yükselecek!

İstanbul Kısıklı'daki Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerine "Karma yaşam merkezi" inşa edilecek.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Şehir Hastanesi’ne yarın kavuşuyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından inşa edilen Şehir Hastanesi'ne kavuşmak için gün sayıyor. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

7 aylık kirayla 3 şehir hastanesi yapılabilir!

21/b usulüyle ihale edilen Samsun Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif 1 milyar 69 milyon TL'ydi. Antalya Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif ise 1 milyar 21 milyon oldu.

Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Çamlıca Alman Hastanesi binası Ağustos'ta tamamen yıkıldı. Hastane Azmi Ofluoğlu'na aitti ama arazi başkasınındı. Hakkı Demir Vakfı'na ait olan arazi boş kaldı. İstanbul'un yüzün taşı arazilerinden olan yer nasıl değerlendirilecek?

Bursa Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır!

Bursa Şehir Hastanesi'ne kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi amacıyla projelendirilen ve Mayıs ayında yapılan protokolle yapımı üstlenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredilen Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır...

Alman Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Alman Hastanesi ne zaman açılacak

Taksim’de bulunan Alman Hastanesi, faaliyetlerini 1 ay süre ile durdurdu. Şirket ortakları arasında yaşanan problemler sebebiyle kapanma noktasına gelen hastanede son aylarda sadece acil servis ve çocuk hastalıkları gibi poliklinikler hizmet verebiliyordu.


‘Mücbir bir sebepten ötürü’ ifadesiyle aktarılan gerekli başvurunun yetkili makamlara iletilmesinin ardından 162 yıllık hastane 1 ay süre ile kapılarını kapadı. Universal Group’a bağlı olan Alman Hastanesi’nin kapanma nedenin hastanenin kurucu ortaklarından Azmi Ofluoğlu ile yabancı ortaklar arasındaki maddi anlaşmazlıklar olduğu ileri sürülüyor. 1992 yılında satın aldığı Alman Hastanesi’nin yanı sıra pek çok hastaneyi bünyesinde barındıran Universal Group, ortaklar arasındaki anlaşmazlıklar ve maddi sıkıntılarla gündeme geliyordu. Universal Group, temmuz ayında satıldığı iddialarıyla tekrar gündeme gelmişti. Daha önce de grubun kurucu ortağı Azmi Ofluoğlu hastanedeki hisselerini satmak istemiş ancak...