09 / 05 / 2024

alman homes gayrimenkul

alman homes gayrimenkul

Haziran ayında teslimi gerçekleştirilecek 30 milyon Euro’luk Sea Homes projesini ve Homes’un Türkiye’deki 5 yıllık gayrimenkul yatırım planını anlatacağı basın toplantısı 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gayrimenkul İktisatçısı açıkladı! Konut almanın mı, satmanın mı zamanı? Fiyatlardaki düşüş kiralara yansır mı?

Gayrimenkul İktisatçısı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarındaki düşüşü, fiyatlardaki reel düşüşün kiralara olası etkilerini, rezerv alan tartışmalarını ve inşaat maliyetlerindeki artışların kira fiyatlarını nasıl etkiyeceğini açıklayarak uyarılarda bulundu.

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Shoaıb Khan tarafından kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabı tarafından kuruldu.

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da Fulya Sakin tarafından kuruldu.

Almanya'daki gayrimenkul fiyatlarında artış hız kesmiyor!

Alman Merkez Bankası Bundesbank, Şubat ayı değerlendirmesinde tekrar gayrimenkul sektöründeki fiyat yükselişine ilgi çekti. 2020 senesinde yaşandığı gibi 2021 senesinde de emlak fiyatlarında değerinin üstünde bir yükseliş gerçekleştiği gözlemlendi.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Mr Homes Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Farshıd Abolshams ASGHARI tarafından kuruldu.

Iskan Homes Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Iskan Homes Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Farıs Jawad K. Kadhım tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü faiz kampanyası bekliyor!

Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber yaptığı açıklamada, bankaların yeni bir konut kampanyasına başlaması gerektiğini söyledi.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkullere ilgisi artıyor!

Konut fiyatları ve konut satışlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Böyle bir kar hiçbir yatırım aracında yok" dedi.  

alman homes gayrimenkul Haberi

alman homes gayrimenkul

Alman Gayrimenkul Devi Homes, Türkiye’deki 200 milyon euroluk yatırım planını açıklıyor. İlk gayrimenkul projesini Ege’nin en güzel koylarından biri olan Çeşme Paşalimanı’nda Sea Homes projesiyle gerçekleştiren Homes, bölgedeki mevcut yatırımını ve planlarını detaylarıyla paylaşacak.


Haziran ayında teslimi gerçekleştirilecek 30 milyon Euro’luk Sea Homes projesini ve Homes’un Türkiye’deki 5 yıllık gayrimenkul yatırım planını anlatacağı basın toplantısı 23 Şubat 2016 tarihinde...