05 / 05 / 2024

Alman İnşaat satış sorumlusu

Alman İnşaat satış sorumlusu

Alman İnşaat; Gebze-Çayırova lokasyonunda yer alan konut projesinde görev alacak en az 2 yıl konut satışında deneyimli, konuşması düzgün, sıcak kanlı, pozitif enerjili, ikna yeteneği yüksek, pes etmeyen, bayan satış sorumlusu arıyor...

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Getir, Alman rakibi Gorillas’ı satın aldı! Tam 1.2 milyar dolara!

Türk hızlı teslimat girişimi Getir, Alman rakibi Gorillas’ı 1,2 milyar dolar bedelle satın aldı. İşte o satın almanın merak edilen tüm detayları...

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

Nurol İnşaat'ın pay satışına SPK'dan onay!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılan başvuru sonucunda pay satış bilgi formu, tadil metni ve KAP açıklamasını yayınladı. 

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

Konut satın almanın hukuki boyutları!

Ev alırken dikkat edilmesi gerekilen diğer hususlar nelerdir? Ev alımında alıcı ve satıcı arasında nelere dikkat edilmeli? Avukat Elvan Kılıç "Konut satın almanın hukuki boyutları" konusunu kaleme aldı. İşte tüm detaylar...

Alman inşaat endüstrisindeki canlılığın devam etmesi bekleniyor!

Bundesbank, ekonomiye yönelik bu yılın ağustos ayı raporunu yayımladı, raporda “Alman inşaat endüstrisindeki canlılığın ise devam etmesi bekleniyor.” değerlendirmesi yapıldı.

Konut almanın tam zamanı! 

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesinin konut sektörünü canlandıracağını belirten Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, “Konut almanın tam zamanı!” dedi.

Konut projelerinden ev almanın avantajları!

Son yıllarda konutların depreme daha dayanaklı, lüks yapılması ve konut arz/talep dengesinde talebin daha fazla olması projeden konut satışlarını artırdı. Peki projelerinden ev almanın avantajları nelerdir?

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

Konut almanın tam zamanı!

İnşaatı eski maliyetlerle tamamlanmış konutların, yeni maliyetlerle üretilecek konutların satış rakamına göre yüzde 40 daha altında satılması konut satın almak için doğru zamanın şimdi olduğu gösteriyor. 

Alman İnşaat satış sorumlusu Haberi

Alman İnşaat satış sorumlusu

Alman İnşaat; Gebze-Çayırova lokasyonunda yer alan konut projesinde görev alacak bayan satış sorumlusu arıyor.

En az 2 yıl konut satışında deneyimli, konuşması düzgün, sıcak kanlı, pozitif enerjili, ikna yeteneği yüksek, pes etmeyen, satış ve pazarlama odaklı, uzun vadeli çalışmayı planlayan, haftasonları çalışabilecek satış sorumlusu arıyor. 


Mobil Tel:  0530 770 34 70

Tel:  0262 721 36 03

Fax:  0262 721 36...