06 / 05 / 2024

Alman İpotek Bankalar Birliği

Alman İpotek Bankalar Birliği

Alman İpotek Bankalar Birliği'nin araştırmasına göre; ülkede emlak fiyatları arttı. Çeyrek bazdaki en güçlü artış 2017'nin Temmuz-Eylül döneminde kaydedildi.

Yüksek emekli promosyonu almanın formülü belli oldu! Süre dolmadan hemen harekete geçin!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış son sürat devam ederken yüksek promosyonunu kapmak isteyen emekliler için süre kısaldı. Bazı bankalar 30 Eylül'de kampanyalarını sonlandıracak. Peki, yüksek emekli promosyonu almanın förmülü nedir? Başka bir bankaya maaş taşımanın şartları neler? Emekliler c

Yüksek emekli promosyonu almanın sırrı ifşa oldu! Bankalar üzülecek emekli sevinecek!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış tam gaz devem ederken yüksek promosyonunu kapmak isteyen emekliler bankalara maaşlarını taşımaya başladı. Peki, yüksek emekli promosyonu almanın şartları neler? Başka bir bankaya maaş taşımanın koşulları neler? Emekliler cayma hakkını nasıl kullanabilir mi?

Bankalar emlakçı oldu! Daha ucuz ev fırsatı!

Bankalar ellerindeki gayrimenkulleri özel fiyatlarla satışa çıkardı. Peki bankadan satılık gayrimenkul alınır mı? Bankadan satılık gayrimenkul almanın avantajları ve dezavantajları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Moody's: Alman bankaları gayrimenkul finansmanı nedeniyle yüksek risklerle karşı karşıya!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, bazı Alman bankalarının  “ticari gayrimenkul finansmanı” nedeniyle önemli risklerle karşı karşıya bulunduklarını belirtti.

Müteahhitler ‘ev almanın tam zamanı’ dedi!

Kamu bankalarının faizlerini düşürmesinin gayrimenkul yatırımı için büyük fırsat olduğunu söyleyen müteahhitler ‘ev almanın tam zamanı’ diyor.

Konut almanın tam zamanı! 

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesinin konut sektörünü canlandıracağını belirten Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, “Konut almanın tam zamanı!” dedi.

Almanya'da emlak fiyatları arttı!

Alman İpotek Bankalar Birliği'nin araştırmasına göre; ülkede emlak fiyatları arttı. Çeyrek bazdaki en güçlü artış 2017'nin Temmuz-Eylül döneminde kaydedildi.

Türk bankaları finansal baskılara dirençli!

Fitch, Türk bankalarının ı finansal baskılara dirençli olduğunu ve kayıpları absorbe etme kapasitesi sayesinde, varlık kaliteleri ve performanslarına ilişkin ılımlı şoklara karşı koyabilme gücüne sahip olduğunu bildirdi.

Alman Hafele Türk modeliyle büyüyor!

Alman aksesuvar devi Hafele, Türkiye'yi bölge merkezi yaptı. Bölge CEO'su Hilmi Uytun, yeni mağaza modeliyle 160 ülkeye örnek olduklarını söyledi. Hafele Türkiye ve Bölge CEO'su Hilmi Uytun konu ile ilgili açıklama yaptı...

Buyaka AVM ısınma sistemlerinde Alman İsta'yı tercih etti!

Türkiye’ nin en prestijli rezidans, ofis ve de alışveriş projelerinden olan Buyaka AVM, ısınma sistemlerinde enerji verimliliğinin lider şirketi OLAN Alman İsta’ yı tercih ediyor.

Çinli ve Alman enerji firmaları Silifke OSB'den arsa almak istiyor!

Silifke OSB, Çinli ve Alman yenilenebilir enerji firmalarının yer taleplerine çözüm arıyor. İlçenin rüzgâr ve güneş enerjisi yatırımlarına elverişli olduğunu belirten OSB yönetimi 204 dönümlük 2 arazi için yetkilerden onay bekliyor

Kira gelir vergisi anlaşmalı bankalar!

Kira geliri vergisi ödeyecek vatandaşlar, Gelir İdaresi ile anlaşmalı bankalar aracılığı ile de vergi borcunu ödeyebiliyor. Peki, kira gelir vergisi anlaşmalı bankalar nelerdir? İşte yanıtı...

S and P Türk bankalarını değerlendirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu olan Standard & Poor 's ( S & P ) ekonomik baskıların Türk bankalarının varlık kalitesi üzerinde ağırlık kazanmaya başladığı belirtildi.

Alman İpotek Bankalar Birliği Haberi

Alman İpotek Bankalar Birliği

Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde Alman İpotek Bankalar Birliği'nin (VDP) araştırmasına yer verildi. Araştırmaya göre; Almanya'da emlak fiyatları 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yükselmeye devam etti.

 
Almanya'da konut ve ticari gayrimenkul fiyatları 2017 yılının3. çeyreğinde artmaya devam etti. Verilere göre 2006'dan bu yana gerçekleşen çeyrek bazdaki en güçlü artış 2017'nin Temmuz-Eylül döneminde kaydedildi.


Almanya'da fiyat artışlarının nedeni belli oldu. Yıllık yüzde 9,2 artan geniş aile evleri ve yüzde 9,5 artan ofis fiyatları, genel fiyat artışlarının arkasındaki ana nedenler olarak belirlendi. 


VDP Genel Müdürü Jens Tolckmitt, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunud. Tolckmitt, "Büyük aileli konutlarda ve ofis gayrimenkullerinde gözlenen güçlü fiyat artışı, her şeyden önce yüksek yatırım talebinin bir işareti."...