28 / 04 / 2024

Yüksek emekli promosyonu almanın sırrı ifşa oldu! Bankalar üzülecek emekli sevinecek!

Yüksek emekli promosyonu almanın sırrı ifşa oldu! Bankalar üzülecek emekli sevinecek!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış tam gaz devem ederken yüksek promosyonunu kapmak isteyen emekliler bankalara maaşlarını taşımaya başladı. Peki, yüksek emekli promosyonu almanın şartları neler? Başka bir bankaya maaş taşımanın koşulları neler? Emekliler cayma hakkını nasıl kullanabilir mi?



Bankaların emekli promosyonunu kampanyaları tek tek açıklandı. Yakını getirmek, kredi kullanmak, kart almak veya otomatik fatura talimatı vermek gibi şartlar da ilave edilince promosyon miktarları 10 bin lirayı buluyor. En yüksek emekli promosyon miktarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. 13,5 milyon emekliyi yakından ilgilendiren promosyon tutarı hakkında kamu ve özel bankalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Özel bankaların başlattığı promosyon kampanyalarında rakamlar 10 bin liraya kadar çıkartı.

 Yüksek emekli promosyonu almanın sırrı ifşa oldu! Bankalar üzülecek emekli sevinecek!

Sözleşmesi bitip yeni sözleşme imzalayarak yüksek promosyon veren bankaya geçmek isteyen emekliler için işlemler kolay. Emekliler kampanyalara bakıp istedikleri bir bankayı seçtikten sonra maaşlarını o bankaya taşıyarak ve 3 senelik yeni sözleşme yaparak yüksek promosyonu alabiliyor.

Bu kapsamda sözleşmesi süren emekliler ve daha önce düşük promosyon almış emekliler için de bir fırsat bulunuyor. Bu emeklilerin yasalardan gelen hakları bulunuyor. Peki, bu haklar neler, en yüksek emekli promosyonunu almak için hangi şartlar gerekli? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön