05 / 05 / 2024

Alman Preiss Daimler

Alman Preiss Daimler

Balıkesir'e 120 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlayan Alman Preiss Daimler'in (PD Grup) Yönetim Kurulu Başkanı Jürgen Preiss Daimler, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

Alman Preiss Daimler'den Balıkesir'e 120 milyon euroluk yatırım!

Uçak ve otomotiv sektörü için cam elyaf, kompozit, fiberglas üreten Alman devi Balıkesir'e 120 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor.

Alman İnşaat Turizm Taşımacılık Temizlik Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alman İnşaat Turizm Taşımacılık Temizlik Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Can tarafından kuruldu.

Yazlık ev almanın 7 avantajı!

Son zamanlarda yazlık ev almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Şehirden uzaklaşıp, sahil bölgelerinde tatil geçirmeyi planlayanlar yazlık ev arayışına girdi. Peki, yazlık ev almanın avantajları nelerdir?

Projeden konut almanın tam zamanı!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, ''projeden konut almanın tam zamanı'' konulu yazıyı Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı..

Bahadır Kayan: Konut almanın tam zamanı!

Özellikle Anadolu yakasına bakıldığında müteahhitlerin son 2 senede neredeyse zam yapmadıklarını dile getiren Bahadır Kayan "Konut almanın tam zamanı" dedi.

Dumankaya’yı Alman Drees&Sommer mı alıyor?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) darbe girişimi sonrası açılan FETÖ soruşturmaları kapsamında el koyduğu Dumankaya İnşaat'ın bitmeyen projelerini tamamlayacak Alman firmayla ilgili detaylar açıklandı. 

Ankara'daki eski Alman Büyükelçilik binası 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından eski Alman Büyükelçilik binası, Kamu yararı gözeterek çalışan ve kar amacı gütmeyen Dernek ve Vakıflara kiralanıyor..

Kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu!

Kentsel dönüşümde riskli evini yıktıran hak sahipleri, kira yardımından yararlanabiliyor. Ancak, kira yardımında bazı koşullar aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu..

Alman hükümetinden sığınmacılara kira yardımı!

Alman hükümetinin iltica talebi reddedilen sığınmacıların gönüllü olarak ülkelerine geri dönmelerini teşvik etmek amacıyla bu vatandaşlara verilen para yardımını arttırdığı bildirildi.

Alman mimar Bruno Taut'ın Türkiye'deki binaları!

Türkiye’ye büyük katkı yapan ama unuttuğumuz bir çok önemli isim var. Bunlardan biri Büyük Önder’in katafalkını da hazırlayan Alman mimar Bruno Taut..

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Türk-Alman Üniversitesi Beykoz arsası imar planı askıda!

Türk-Alman Üniversitesi Beykoz'daki 28 bin 960 metrekarelik arsanın imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Türkiye’deki Alman yatırımları risk teşkil etmeyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Tevfik Güngör, bugünkü yazısında Türkiye-Alman'ya ilişkisini yatırım açısından değerlendirdi. İşte o haber...

Taksim Alman Hastanesi'nin yerine ne geliyor?

Alman Hayır Cemiyeti’nin katkılarıyla 1852 yılından beri hizmet veren ilk sağlık kurumlarından biri olan Taksim Alman Hastanesi tarih oluyor. Peki Taksim Alman Hastanesi'nin yerine ne geliyor?

Alman Preiss Daimler Haberi

Alman Preiss Daimler

Balıkesir'e 120 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlayan Alman Preiss Daimler'in (PD Grup) Yönetim Kurulu Başkanı Jürgen Preiss Daimler, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.


OSB'yi ve ardından Gökköy Lojistik Merkezi'ni gezen Daimler, OSB Müdürü Mesut Eray, yönetim kurulu üyeleri Nazmi Yarış ve Bedri Kurtoğlu ile Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler'den bilgi aldı.


Daimler, kendisinin bin 200 hektarlık bir OSB alıp yönettiğini belirterek, "Onun için bu konularda bilgim var. OSB'mizde 360 şirketimiz var. 13 bin kişi de çalışanlarımız var. Batı ve Doğu Almanya birleştikten sonra o yeri alıp yeniden canlandırdım. Tekrar hayata geçirdik. Kendi inşaat şirketim vardı" dedi.


Gördüğü kadarıyla Balıkesir'in gelişmiş bir OSB'ye sahip olduğunu ifade eden Daimler, "Tabii su tesisatı hangi maddeleri temizleyebiliyor, hangilerini temizleyemiyor bu ilgimi çeker. Gördüğüm kadarıyla...