04 / 05 / 2024

Alman REC projesi

Alman REC projesi

Gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendi.

Esenyurt'ta uygun fiyatlı 7 markalı konut projesi!

İstanbul'da konut almanın zorlaştığı bu dönemde vatandaş uygun fiyatlı evlere yöneldi. Peki Esenyurt'ya markalı projelerde fiyatlar ne kadar? İşte Esenyurt'ta uygun fiyatlı 7 markalı konut projesi...

REC Experts 11 AVM'nin teknik danışmanlığını aldı!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi’nin Türkiye’deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı..

Multi'nin AVM'leri REC 'in takibinde!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi'nin Türkiye'deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı.

Alman REC Real Estate Diyarbakır Multi'nin AVM projesinin denetimini üstlendi!

Gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendi.

Türk-Alman Biyogaz Projesi Ekim ayında sonuçlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hayvansal atıklardan enerji üretmek için başlattığı “Türk-Alman Biyogaz Projesi” ekim ayında sonuçlanacak. Hayvansal atıklardan enerji elde etmek için harekete geçen bakanlık projeyi sonlandırmaya hazırlanıyor...

Yapı Merkezi Prefabrikasyon Avrasya Tüneli Projesi'ni yürütüyor!

Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi Prefabrikasyon Bölümü Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Şahin Avrasya Tünel Projesi'nde yer almanın, firmayı teknolojik ve kapasite açısından daha yukarıya taşıyacağını söyledi...

Alman haber ajansı DPA, Türkiye'nin mega projelerini yazdı!

Alman haber ajansı DPA, Türkiye'de son dönemde ardı ardına hayata geçirilen önemli projelere ilişkin bir haber yayımladı. Haberde, Marmaray, üçüncü boğaz köprüsü ve Kanal İstanbul Projesi'ne geniş yer verildi.

REC, İstanbul'a ofis açtı!

İnşaat sektörüne ilgisi süren yabancılar, Türkiye'ye teknik mühendislik hizmetleri vermek için de geliyor. Alman gayrimenkul danışmanlık şirketi REC de bu amaçla Nişantaşı'nda temsilcilik ofisi açtı...

Viatrans Eski Likör Projesi Altın Bina Sertifikası aldı!

Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi’nin Eski Likör Fabrikası gayrimenkul projesi, Alman Sürdürülebilir Bina Sertifikası Sistemi DGNB’den Türkiye’nin ilk ALTIN yeşil bina sertifikasını aldı...

Akasya Acıbadem Projesi'nin son etabı için ön talepler toplanıyor! 10 bin TL'ye!

Akasya Acıbadem Projesi'nin 14 Mayıs'ta başlanan son etap için ön talep alma işlemi kısa bir süre devam edecek

Bosphorus City'den “Yaşayan Boğaziçi” temalı peyzaj projesi

Bosphorus City, “Yaşayan Boğaziçi” temalı peyzaj projesi ile Boğaz'ın tüm güzelliklerini günlük yaşama taşıyor

Sarı Evler Projesi'nde 31 bin 250 TL peşinatla!

Sarı Evler Projesi'nde peşinatlar 31 bin 250 TL'den, taksitler ise 1.300 TL'den başlıyor...

N Towers Projesi'nde 599 TL taksitle!

Özyurtlar İnşaat'ın yeni projesi N Towers'da taksitler 599 TL'den başlıyor...

Alman REC projesi Haberi

Alman REC projesi

Faaliyet ve uzmanlık alanı gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlenmiştir. Bu yeni proje ile Frankfurt’lu gayrimenkul danışmanlık şirketi Türkiye’deki faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. 

Alman – Türk uzman ekibi Dr. Tarkan Barin (proje yönetimi), Faruk Başer (proje sorumlusu – inşaat) ayrıca Dieter Reineck ve Henry Fritzsche (proje sorumlusu – teknik yapı donanımı) tarafından oluşmaktadır.

Proje geliştirici Multi Turkey, Hollandalı Multi şirketine aittir. 12 Avrupa ülkesi ve Türkiye’de aktif olan Multi, Türkiye dahil bütün Avrupa’da 500’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Multi, perakende uzmanı olarak Avrupa genelinde toplam 60 alışveriş merkezini yönetmekte olup, Forum Diyarbakır şirketin 12. alışveriş merkezini oluşturmaktadır. 

Forum...