30 / 04 / 2024

Alman Uçak firması AQUILAyı satın aldı

Alman Uçak firması AQUILAyı satın aldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yönlendirme ve teşviki ile yerli tramvay üretimini gerçekleştiren Bursa sanayii, şimdi de uçak üretimine başlıyor.

TyssenKrupp, 3. Havalimanı'nın yolcu uçak bindirme köprülerini üretecek!

Alman mühendislik devlerinden ThyssenKrupp, yapımı devam eden 3. Havalimanı için 143 adet yolcu uçak bindirme köprüsü üretecek.

B Plas, Alman Uçak firması AQUILA’yı satın aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yönlendirme ve teşviki ile yerli tramvay üretimini gerçekleştiren Bursa sanayii, şimdi de uçak üretimine başlıyor.

Doğrucan Mobilya Uşak'ta açıldı!

Ege’nin dev firması Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı.

Eskişehir'deki apart yatırımları Uşak'a örnek oldu!

Eskişehir'deki apart yatırımlarının başarısı ve kârlılığı diğer illere de örnek oldu. Uşak'ta faaliyet gösteren bir yatırım firması Uşak'a Eskişehir'i örnek göstererek apart yatırımına yöneldiğini açıkladı.

Almanya'da 56 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile 56 uzun mesafe uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Münih Havalimanı'nda 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa'nın pilotlarının toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için greve gidecek olması nedeniyle Münih Havalimanı'nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Almanya'da grev nedeniyle 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile Münih Havalimanı’ nda 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Münih Havalimanı’nda yarın 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’ nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeniyle Münih Havalimanı’ nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi...

Doğu Karadeniz'den KKTC'ye direkt uçak seferleri yapılacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan açıklamada, özel bir hava yolu firmasının 23 Haziran'dan itibaren Trabzon Havalimanı'ndan KKTC'deki Ercan Havalimanı'na karşılıklı uçak seferi başlatacağı belirtildi...

Uşak Seramik 28 Nisan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik 28 Nisan 2014 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

Alman Uçak firması AQUILAyı satın aldı Haberi

Alman Uçak firması AQUILAyı satın aldı

Bursa sanayiinin öncü kuruluşlarından Gökçen Ailesi’ne bağlı B Plas, Alman Uçak firması AQUILA’yı satın alırken, Almanya’da yapılan imza törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 3 adet uçak siparişi vererek, üretim için önemli ve anlamlı bir destek vermiş oldu.


Almanya’nın Berlin şehrinde bulunan fabrikada yapılan imza törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu tarihi imza ile Bursa’nın yerli tramvay üretiminin ardından ikinci büyük hedefleri olan havacılık sektörünün üssü olacağını açıkladı. Yapılan sunumun ardından tesisleri gezerek uçakları inceleyen Başkan Altepe,  Bursa adına tarihi bir sözleşmeye imza attıklarını kaydetti.  Kendilerinin yönlendirmeleri ve eşlik etmeleri ile B Plas ile birlikte Bursa’nın artık havacılık sektörüne giriş yaptığını ifade eden Başkan Altepe, “Almanya’nın tecrübeli firması AQUILA artık Gökçen ailesinin. Bizler de bu güzel...