19 / 05 / 2024

Almanya hamburg huzurevi yangın

Almanya hamburg huzurevi yangın

Almanya'nın Hamburg kenti yakınlarında, Schenefeld'deki huzurevinde meydana gelen yangında, 3 kişinin öldüğü bildirildi. Dün akşam çıkan yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı...

Fer Yapı, Almanya'da 25 bin Euro'ya şirket kurdu!

Denge Yatırım'ın gayrimenkul proje geliştirilmesi alanında faaliyette bulunmak amacıyla yüzde 100 iştiraki olduğu Fer Yapı, Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'ye ait olan Almanya'nın Hamburg şehrinde 25 bin Euro sermayeye sahip FER Delevopment GmbH şirketi kuruldu.

Almanya'da yaşanan konut sıkıntısı büyüyor!

Almanya'nın büyük şehirlerinde kiralık konut bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Özellikle Berlin, Frankfurt, Hamburg gibi şehirlerde kira fiyatları tavan yaptı. 

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Almanya'da konut fiyatları el yakıyor! 

Almanya’da nüfusu bir milyonun üzerinde olan Berlin, Hamburg, Münih ve Köln’de konut fiyatları çok yükseldi. Yükselen konut fiyatlarıyla, çalışanların ev alması neredeyse imkansız hale geldi...

Kartal Belediyesi, Hamburg'taki dönüşümü inceledi!

Kartal Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Almanya’nın Hamburg kentini ziyaret etti. 29 kişilik heyet şehirdeki dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Almanya'da 3.2 milyar TL’lik dev konser salonu açıldı!

Almanya’nın Hamburg kentinde, inşaat süreci yılan hikayesine dönen ‘Elbphilharmonie Konser Salonu’nun açılışı çarşamba günü yapıldı.

Almanya Hamburg'da konut sorunu çözülecek!

Almanya'da en fazla iç göç alan eyaletlerden biri olan Hamburg'da, mülteci akını ile birlikte kendini iyice belli etmeye başlayan konut sorunu 'Şehir içerisinde şehir' ve 'Farklı yerde yeni yerleşim' başikili strateji ile çözülecek.

MASTOB Almanya'da turizm fuarına katılacak!

Almanya ve İsviçre'de turizm fuarlarına katılan Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB), Almanya'nın Hamburg kentinde başlayan fuarda tanıtım çalışmalarına devam ediyor..

Almanya'da Hamburger Morgenpost gazetesi binasında yangın çıktı!

Almanya'nın Hamburg kentinde yayın hayatını sürdüren Hamburger Morgenpost gazetesine ait arşiv binasının kundaklandığı bildirildi...

Maltepe Belediyesi Meclis Üyeleri kentsel dönüşüm için Almanya'ya gitti!

Meclis üyeleri Almanya'daki kentsel dönüşümü incelemek için Hamburg Belediyesini ziyaret etti. Tabea Yaşlılar Bakım Evi ve Hamburg Hafencity Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında ilgililerden bilgi aldılar.

Almanya’da sanayi üretimi yavaşladı!

Dün açıklanan Almanya sanayi üretimi, ülkenin fabrikalarının çıktısının Şubat 2009 seviyesine gerilediğini göstererek, Euro Bölgesi’ne dair endişeleri körükledi. Uzmanlar ülkenin üçüncü çeyrekte de küçülmesini, en iyi ihtimalle duraklamasını bekliyor

Almanya'da makinistler iş bırakacak!

Almanya'da demir yollarında görevli makinistlerin bu gece iş bırakma eylemi yapacağı bildirildi.Alman Demiryolları'nın açıklamasında, vatandaşların eylemden fazla etkilenmemesi için gerekli çalışmaların yapıldığı ifade edildi.

Tarkan Tarabya'daki villasının yol inşaatı nedeniyle Almanya'ya gitti!

Tarkan villasının yol inşaatı nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. Son olarak evinin yoluna asfalt döküldü. Giriş-çıkışı zorlaşan, gürültüden şikayetçi olan Tarkan çareyi Almanya- Berlin'deki evine gitmekte buldu...

Almanya hamburg huzurevi yangın Haberi

Almanya hamburg huzurevi yangın

Almanya'nın Hamburg kenti yakınlarında, Schenefeld'deki huzurevinde meydana gelen yangında, 3 kişinin öldüğü bildirildi.


Schenefeld polis sözcüsü, dün akşam çıkan yangında 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve çok sayıda kişinin de yaralandığını açıkladı.


Sözcü, 14 kişinin yangından itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığını belirtti.


98 kişinin kaldığı binadaki yangın nedeniyle yaralananların hastanede tedavileri sürerken, çok sayıda itfaiye eri ve bir kurtarma helikopteri olay yerine geldi.


Yangının çıkış nedeninin henüz tespit edilemediği ifade...