03 / 05 / 2024

almanya istihdam verileri

almanya istihdam verileri

Almanya'da Ifo İstihdam Barometresi ağustos ayında önceki aya kıyasla hafif artarak 108,7 puan seviyesinde gerçekleşti. Almanya'da inşaat sektörü istihdamı arttı.

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar panikledi! Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde  aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Depremin ardından 3 ilde yüzde 30’dan fazla istihdam kaybı!

TEPAV verileri, 6 Şubat deprem felaketinin istihdam üzerindeki olumsuz etkilerinin devam ettiğini ortaya koydu. Mayıs ayında yıllık bazda istihdam kaybı Malatya'da yüzde 30,3 ve Hatay'da yüzde 36,1 oranında meydana gelirken, Kahramanmaraş'ta bu oran yüzde 37'yi geçti.

Altın çakılıyor! Altın almak isteyenler acele edin! 7 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta kapanışta ABD tarım dışı istihdam verileri ile düşüşe geçen altın, ye hafta da da düşüşüne devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 7 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında düşüşe geçti. Altın fiyatları gerilerken bilezik fiyatları da düşüşe geçti. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

Almanya, Türkiye'den 5 bin işçi alacak; Maaşlar 40 bin euro ile 100 bin euro arasında değişiyor

Almanya, eğitmenler, yazılımcılar ve mühendisler gibi mesleklerde yaklaşık 2 milyon açık pozisyonla karşı karşıya. Bu nedenle, Türkiye'deki yetenek havuzuna başvurarak bu açığı kapatmaya çalışıyor. Almanya, yıl sonuna kadar 5 bin kişiyi ülkeye getirerek kritik görevlerde istihdam etmeyi planlıyor.

Almanya 60 bin yeni personel alacak! Vize kolaylığıyla Türkler de gidebilecek!

Almanya nitelikli göç kanununu henüz çıkarmadı fakat acil ihtiyaç olarak 60 bin kalorifer ve su tesisatçısı istihdam edecek. Bu kapsamda, söz konusu alanlarda meslek eğitimi almış olan Türkler, iş kabulü alırsa kolay vize ile Almanya’ya giderek çalışabilecek.

Almanya’nın 6 milyon yeni işçi alımı şartları netleşti! Dil zorunluluğu yok!

Yeni işçi alımına gitmeye hazırlanan Almanya’da Bakanlar Kurulu kararıyla onaylanan Nitelikli Göçmen Yasası ile 6 milyon yeni göçmeni istihdam edecek. Dil bilme zorunluluğu bulunmayan yeni işçi alımı için işte aranan tüm şartlar…

Altın fiyatları rekora gidecek! Üç uzman tek tahminde birleşti

ABD istihdam verileri ve bankacılık sektöründe görülen gelişmeler gram altın fiyatlarını da etkiliyor. 1.100 TL olarak görülen gram altın fiyatı 1.145 seviyelerine yükselirken yatırımcılar da uzmanların yaptığı açıklamaları da merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Altının nabzını tutan adamdan flaş açıklama! Altın bu noktada pik yapacak

ABD istihdam verileri ve bankacılık sektöründe görülen gelişmeler gram altın ücretlerinin da etkilemeyi sürdürüyor. 1.100 TL olarak görülen gram altın ücreti 1.145 seviyelerine çıkarken yatırımcılar da uzmanların açıklamalarının detaylarını araştırıyor.

Kanada, Almanya ve İngiltere işçi alımı için ilan yayınlandı!3.500 Euro maaşla istihdam edilecek personeller alınacak!

Kanada, Almanya ve İngiltere, aylık 3.500 Euro maaşla istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

almanya istihdam verileri Haberi

almanya istihdam verileri

Alman düşünce ve ekonomi kuruluşu Ekonomi Araştırma Enstitüsü (Ifo), ağustos ayı Almanya İş Anketi sonuçlarını yayımladı. Anket sonuçlarına ilişkin açıklamada, Almanya'da temmuzda 108,1 puan olan İstihdam Barometresi’nin ağustos ayında hafif artışla 108,7 puana yükseldiği bildirildi.


Açıklamada, "Kasvetli ekonomik görünüme rağmen, Alman endüstrisinin işe alma isteği hafif arttı. Özellikle imalat sektörü, Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliğinden (AB) ayrılma (Brexit) kararına ilişkin endişelere karşın daha fazla personel almayı planlıyor." denildi.


İmalat sektöründe özellikle tüketim malları üreticilerinin yeni personel aradığına işaret edilen açıklamada, "İnşaat sektöründeki yükseliş de personel düzeylerini artırma arzusunun devam ettiğini yansıtıyor. Aynı durum en son 2010 yılında olumsuz istihdam gelişimi bildiren hizmet sektörü için de geçerli. Dağıtım sektöründe yeni istihdam isteği ise biraz ılımlı da olsa artış gösterdi." ifadelerine yer...