28 / 04 / 2024

Almanya yatırım

Almanya yatırım

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Türkiye ve Almanya arasındaki sorunu yatırımsal açıdan değerlendirdi.

Alman devinden İzmir'e büyük yatırım

Almanya merkezli Böllhoff, bir ilimize fabrika yatırımına başladığı açıkladı. Yatırımın binlerce kişiye ekmek kapısı olacağı açıklandı. İşte tüm detaylar...

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Almanya'da inşaat sektöründe yatırım projelerini erteleme yüzde 30’a indi!

Almanya'da inşaat sektöründe Nisan ayında yüzde 31 olan yatırım projelerini erteleme yüzde 30’a inerken, tamamen iptal etme oranı yüzde 13’ten 15’e yükseldi.

Ethica Almanya'ya 10 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Ethica Sağlık Grubu, Bakırköy'deki hastanesini 6 milyon dolarlık yatırımla 'wellness-koruyucu tıp' konseptine dönüştürmeye hazırlanıyor. Bu alanda bir zincir kurmayı planlayan grup, 2020'de Almanya'da da 10 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Gayrimenkul Yatırım Fonu nedir? Tüm merak edilenler!

İlk olarak 1938 tarihinde İsviçre ve 1959 tarihinde Almanya’da düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fonu son dönemde sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki Gayrimenkul Yatırım Fonu nedir? İşte tüm merak edilenler...

Almanya, Türkiye'de gayrimenkul yatırımından vazgeçmedi!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Türkiye ve Almanya arasındaki sorunu yatırımsal açıdan değerlendirdi.

Bayern Münih'ten Saraybosna'ya stad yatırımı!

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayern Münih, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki bir stada yatırım yapmak için temaslarda bulunacak.

Van’a 50 milyon TL'lik yatırım geliyor!

İranlı işadamı Mehdi Firuzi, Almanya, Belçika ve İran’dan sora 50 milyon TL yatırım ile Van’a geliyor.

Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı!

IBF Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı. Cathay Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen zirvede İstanbul'daki yatırım fırsatları anlatıldı.

Cathay Group Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016'ya sponsor oldu!

IBF ve Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen 'Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016' Cathay Group sponsorluğunda, 9 Mayıs'ta Frankfurt’ta gerçekleştirilecek.

Sinop’a yatırım yapan kazanır!

Almanya‘nın başkentindeki Berlin Büyükelçiliğinde Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen toplantıya katılan Sinop heyeti, Almanya‘daki işadamlarına "Sinop‘a yatırım yapın" çağrısında bulundu.

Şişecam, PD Group ile cam elyaf tesisi yatırımı için görüşmelere başladı!

Şişecam Topluluğu, Almanya merkezli PD Group ile Türkiye'de ortak yeni bir cam elyaf tesisi yatırımı gerçekleştirmek amacıyla görüşmeler gerçekleştiriyor. Şişecam değerlendirmelerin yapılması için gerekli çalışmalara başladı.

Almanya yatırım Haberi

Almanya yatırım

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Alman firmalarının Türk firması gibi görüldüğünü iki ülke arasındaki siyasi gerilimin iş dünyasına yansımadığını ifade etti. 


Ermut, "Almanya ile yaşanan ilişkilerde, 'Bu durumdan dolayı sıkıntı yaşadık kaçıyoruz' diyen bir tane yatırımcı yok" ifadelerini kullandı. Ermut, "Portföyümüzdeki projelerin yaklaşık yüzde 10'u Alman şirketlerinin. Bir kısmının Türkiye'de yatırımı var. Almanlar günlük iş akışımızın önemli bir kısmını oluşturuyor" şeklinde konuştu.


Abraaj Group'un lojistik şirketi Netlog'a ortak olmasının iyi bir örnek teşkil ettiğini belirten Ermut, Abraaj Group Ortağı Omar Syed ise Türkiye'deki ekonomik büyümeye işaret ederek, "Türkiye'ye toplam 1 milyar dolarlık yatırım yaptık" ifadelerini kullandı.