02 / 05 / 2024

almanyadan bingöle uçak varmı

almanyadan bingöle uçak varmı

Kuzey Almanya Bingöllüler Derneği, Bingöl Havalimanı' na dış hatlar terminalinin yapılması ve dış hatlar gümrüğünün faaliyete geçmesi için Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a dosya verdi....

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi yarın!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a 352 konut ve 4 dükkan!

Uşak Karahallı 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Uşak Karahallı 352 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 352 konut ve 4 dükkan ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Karahallı İlçesi 352 Adet Konut, 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi 9 Ekim'de!

Uşak İli Karahallı İlçesi 352 Adet Konut, 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 126 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Ulubey İlçesi Aşağı Mahallesi 126 Adet Konut , 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak Eşme 511 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak İli Eşme İlçesi 2. Etap 511 Adet Konut, 6 Dükkanlı 1 Adet Ticaret ve 8 Derslikli İlköğretim Okulu (MEB 2004-45) İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Baydöner Uşak'ta ilk restoranını açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 89 Restorana Ulaştı.

Uşak'ta TOKİ 30 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Uşak İli Eşme İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi, 30 Yataklı Ek Bina İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Uşak'ta 30 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

Uşak İli Eşme İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi, 30 Yataklı Ek Bina İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

almanyadan bingöle uçak varmı Haberi

almanyadan bingöle uçak varmı


Kuzey Almanya Bingöllüler Derneği, Bingöl Havalimanı'na dış hatlar terminalinin yapılması ve dış hatlar gümrüğünün faaliyete geçmesi için Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a dosya verdi.


Hafta sonunu Bingöl’de geçiren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı Bingöl Havalimanı’nda karşılayan Almanya’daki Bingöllüler Derneği üyeleri, dış hatlar terminalinin yapılması, dış hatlar gümrüğünün faaliyete geçmesi, Hamburg - Bingöl direk uçuşlarının sezon boyunca açık kalmasını ve aktarmaların İstanbul - Bingöl seferlerine uygun hale getirilmesi için dosya verdi. Dernek adına dosyayı Bakan Yılmaz’a veren Av. Nuran Aydın, Almanya’dan Bingöl’e direkt uçuşların başlaması için Türkçe ve Almanca yapılan yazılı başvuru sonuçlarında havayolu şirketlerinin gerekli şartların oluştuğu taktirde uçuşa başlayabileceklerini belirttikleri Bakan Yılmaz’a iletti. Kuzey Almanya Bingöllüler Derneği Yöneticisi Bayram Bürkük yaptığı yazılı açıklamada, memleket hasreti ile her yıl memleketlerine kavuşabilmenin heyecanıyla...