26 / 07 / 2024

Almekdad Ibrahim Sham İnşaat

Almekdad Ibrahim Sham İnşaat

Sham İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Almekdad Ibrahim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile İstanbul'un Fatih ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Shakoush ve Omar Abd Al Daım ortaklığında kuruldu. 

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Samer Khoja tarafından kuruldu.

Sham Khoja Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Khoja Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Samer Khoja tarafından kuruldu. 

Sham Turk İnşaat Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Turk İnşaat Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohamad Chamı tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Shamıl İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Shamıl İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi A. Abdulrab A Binshıhon tarafından 1 milyon TL sermaye ile 31 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Sham Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sham Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Abdulhafiz Kanaan ve Mohammed Abeıd imzasıyla kuruldu.

Sham Jasmine İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Jasmine İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Moataz Hashm ve Mhd Bassam Al Hınnawı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Bakırköy'de kuruldu.

Sham İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Almekdad Ibrahim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile İstanbul'un Fatih ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadı Alkadrı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Kutlu Sokak'ta kuruldu.

Sham Group Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Group Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Mohamad Ayman Lalal El Deen kuruldu.

Halil İbrahim Demirhan: Yabancı yatırımcılar bürokrasi ile mücadele ediyor!

Mütekabiliyet Yasası, inşaat sektörüne büyük bir ivme kazandırdı ama tek kalemde yüzlerce ve de milyonlarca dolar yatırım yapan yabancılar hâlâ gereksiz bürokratik engellerle mücadele ediyorlar....

İbrahim Aldemir: İzmir'de çarpık yapılaşmayı kentsel dönüşüm kurtaracak!

Kentsel dönüşümle ilgili İzmir'de yapılabilecek çalışmalar için önemli tespitler ve görüşmeler yapılmalı" diyen Ulukent Kooperatifler Birliği Genel Başkanı İbrahim Aldemir, İzmir'in çağdaş mimarisiyle dünya şehri haline geldiğini söyledi...

İbrahim Tatlıses yeni bir ev arıyor!

İbrahim Tatlıses, boşandığı eşi Ayşegül Yıldız ile beraber oturduğu Eyüp' teki evden ayrıldı. Kiralık daireyi Yıldız ile kızları Elif Adaya bırakan Tatlıses, şimdi ev arıyor...

Almekdad Ibrahim Sham İnşaat Haberi

Almekdad Ibrahim Sham İnşaat

Sham İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Almekdad Ibrahim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile İstanbul'un Fatih ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu. 


1. İnşaat İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. İthalat ve İhracat Yasal mevzuatlar çerçevesinde her türlü ithalat ve ihracat faaliyetlerinde bulunmak. 3. Reklamcılık Hizmetleri Basın, yayın, TV, radyo, sinema,matbaacılık, tabela, duvara işleme, resim, büyük ve küçük panolara yazı ve resim yoluyla yurdumuz ekonomisinin tüm alanlarında tanıtım ve reklamasyon hizmetleri faaliyetlerinde bulunmak. Şirket ticari ve gayri ticari ilan ve reklamları alabilir. Yasal mevzuatlar çerçevesinde her türlü gazete, broşür, katalog, harita, tabela, pano, afiş gibi ışıklı ışıksız her türlü ilan ve reklam işlerini almak, yapmak veya başkalarına yaptırmak. 4.Eğitim Hizmetleri Her hürlü eğitim faaliyetleri...