05 / 05 / 2024

alo toki

alo toki

TOKİ'nin projeleri ve başvuru koşulları ile kentsel dönüşüm gibi konularda bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54" numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek.

Alo TOKİ hattı ile TOKİ kampanyalarından haberdar olun!

TOKİ'nin projeleri ve başvuru koşulları ile kentsel dönüşüm gibi konularda bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54" numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek.

ALO DASK nedir?

17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara depreminin ardından hayata geçirilen Zorunlu Deprem Sigortası Uygulamasına erişim daha hızlı ve kolay olması için kurulan ALO DASK nedir? Numarası kaçtır?

Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu!

Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKI'de görüşmelerde bulundu. Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Fenertepe Konutları'nın ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Fenertepe Konutları kapsamında yapılacak 544 konut için ihale bugün saat 14.30'da T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek.

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman olacak?

TOKİ indirim kampanyası yapacak mı? TOKi indirim kampanyası bu yıl olacak mı? TOKİ Başkanlığı 2014 indirim kampanyası için ne karar verdi? İşte TOKİ indirim kampanyasında son durum haberi...

Bilecik'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alo 181 hattına yoğun talep!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hizmete sunmuş olduğu, vatandaşların Bakanlık ile birebir iletişim kurmasını sağlayan, Alo 181 hattının yoğun talep gördüğü belirtildi. Alo 181 hattına başvurularda geçen yıla göre yüzde 350 artış oldu...

Kurban Bayramı'nda Alo 181 hattına ilginç şikayetler geldi!

Kurban Bayramı'nda Alo 181 hattına ilginç şikayetler geldi. Vatandaş, Kurban Bayramında hijyen koşullarına uymayan ve çevreyi rahatsız edecek şekilde kesim yapanları ALO 181’e ihbar etti.

Adana TOKİ Numune Hastanesi'nde akademik yıl açıldı!

TOKI Numune'de akademik yıl açıldı. Başhekim Prof. Dr. Osman Kürsat Arıkan, "Geçmişimizden aldığımız güçle tüm alanlarda dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak temel görevimizdir " dedi...

Alo kentsel dönüşüm hattı numarası!

Kentsel dönüşüm yardımları ve kentsel dönüşüm ile ilgili diğer sorulara, ALO Kentsel Dönüşüm Hattı ile de yanıt bulunabiliyor. Kentsel dönüşüm hattı 24 saat hizmet veriyor. Peki Alo kentsel dönüşüm hattı numarası nedir?

Alo Tapu Hattı hizmete girdi mi?

Tapu işlemlerinin yapılabilmesi için tapu dairelerinden randevu alınması gerekiyor. Söz konusu tapu randevuları internetten online bir şekilde de alınabiliyor. Peki, Alo Tapu Hattı hizmete girdi mi?

Alo tapu destek hattı numarası!

Tapu randevu alma işlemi, internet üzerinden online bir şekilde yapılabiliyor. Alo tapu destek hattı ile de tapudan randevu alınabiliyor. Peki, Alo tapu destek hattı numarası kaç?

Tapu ve kadastro hizmetleri Alo 181 de!

Çağrı merkezi sayesinde internet üzerinden online alınabilen randevu talepleri artık telefonla da alınabilecek. Bakanlık, “Alo Tapu Hattı” ile “Online Randevu Sistemini” entegre ederek tek merkezden yönetilmesini hedefliyor...

Yazır TOKi Konutları 2015'te tamamlanacak!

TOKİ'nin Yazır'da yaptığı konutlarda incelemelrde bulunan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, inşaatı devam eden Yazır TOKi Konutları 'nın Mart 2015 'te sahiplerine teslim edileceğini söyledi

alo toki Haberi

alo toki

Toplu konut bilgilendirme hattı 'Alo TOKİ'



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) projeleri ve başvuru koşulları ile kentsel dönüşüm gibi konularda bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54” numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, bugüne kadar 81 ilde 3 bin 198 şantiyede 700 bini aşkın konut inşa edildiğini, öncü uygulamalarda sektörde hizmetlerin sürdürüldüğünü bildirdi.


Alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlara yönelik uygun ödeme koşullarında güvenli konutlar ürettiklerini ifade eden Turan, hizmete açılan 444 86 54 (444 TOKİ) numaralı "Alo TOKİ" çağrı merkezi ile vatandaşların tüm sorularına yanıt verdiklerini söyledi.


Çağrı merkezinin vatandaşlara hafta sonu da hizmet verdiğini belirten Turan, şunları kaydetti: 

"Hizmete açtığımız çağrı merkezi ile vatandaşlarımızı konut sahipliği konusunda bilgilendirip tüm sorularını yanıtlıyoruz. Yeni projeler, başvuru koşulları, konut teslimi, site...