04 / 05 / 2024

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi adres 

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi adres 

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile LJ Mücevherat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Bireysel Emeklilik'te yeni sistem netleşti! Konut alımı, evlilik ve afet gibi durumlarda paranızı kullanabileceksiniz!

Bireysel Emeklilik Sitemi'nde yeni dönemle ilgili detaylar Resmi Gazete'de yayımlanarak netleşti. Konut alımı, evlilik ve afet gibi durumlarda paranızı kullanabileceksiniz! İşte detaylar...

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahhçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Alhalıl ve Mahmous M.M. Adwam tarafından kuruldu.

İşte, EYT düzenlemesinde başvuru kriterleri! Kimler emekli olabilecek? Çalışanların ve işverenlerin hakları neler?

EYT düzenlemesi ile milyonlarca kişiye yaş şartına takılmaksızın emekli olabilme hakkı doğdu. Peki, EYT düzenlemesi kapsamında emeklilik hakkından yararlanmak için neler yapılmalı? Çalışanın ve işverenin hakları neler? İşte bütün bu soruların yanıtları haberimizde…

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Muhammet Emin Yurtlu ve Yavuz Topçu tarafından kuruldu.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Ayçiçek yağ, kırmızı et ve tavuk et fiyatlarında büyük indirim! Migros'ta hemen alın! İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros, 21 Temmuz 3 Ağustos tarihleri arasında geçerli kampanyasını duyan inanamıyor. Birçok et ürünü ve ayçiçek yağı Migros'ta indirime girdi. Peki, Migros'ta indirime giren tavuk, kırmızı et ve ayçiçek yağ fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ayçiçek yağ, kırmızı et ve tavuk et fiyatları dip yaptı! Migros'ta hemen alın! İşte 27 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros, 21 Temmuz 3 Ağustos tarihleri arasında geçerli kampanyasını açıkladı. Birçok et ürünü ve ayçiçek yağı indirime girdi. Peki, Migros'ta indirime giren tavuk, kırmızı et ve ayçiçek yağ fiyatları kaç TL oldu? İşte 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Kurt, Radwan Alnajar ve Salah Eddın Al Najjar ortaklığında kuruldu.

Migros'ta kırmızı et ve beyaz ette dip fiyatlar! Bu indirim kaçmaz, hemen alın! İşte 17 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros kırmızı et ve beyaz et ürünlerine indirim yaptı. Peki Migros'ta hangi et ürünleri ne kadar indirime girdi? İşte 17 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi adres  Haberi

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi adres 

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile LJ Mücevherat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi konusu:
1) TURİZM alanında a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her...