14 / 05 / 2024

Alp Atay Şefkatlioğlu

Alp Atay Şefkatlioğlu

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri bağımsız yönetim kurulu üyesi Alp Atay Şefkatlioğlu'nun vefatı nedeniyle boşalan bağımsız yönetim kurulu üyeliği için gerekli işlemlerin yerine getirileceğini KAP'a bildirdi.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

İçyap İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İçyap İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermayebedeli ile Çağatay Kurtbeyoğlu ve İsmail Tanışman ortaklığında kuruldu.

Alpsan Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alpsan Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alp Eren Sanisoğlu ortaklığında kuruldu.

Doruk Alp Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Alp Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Şadioğlu tarafından kuruldu.

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Nazire Dedeman Çağatay'ın cenazesi yarın toprağa verilecek!

Oğlu Umut’u şaibeli bir olay sonucu kaybettikten sonra ‘Umut Vakfı’nı kuran ve 25 yıldır bireysel silahlanmaya karşı mücadele eden Nazire Dedeman Çağatay, önceki gün vefat etti. Dedeman’ın cenazesi yarın Ankara’da toprağa verilecek...

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Taylan Alp tarafından kuruldu. 

Gayrimenkulde tesis yönetimi de belirleyici bir değer kriteri!

RGM Turkey'in Genel Müdürü Alp Parmaksızoğlu, “Gayrimenkullere, dijital bir platformun kullanımıyla, giderek artan bir oranda verimlilik, güven ve yönetimsel şeffaflık sayesinde değer kazandırıyoruz” dedi.

Alp Gürkan'ın Tarabya'daki arazisinin satışı için başvuru yapıldı!

TMSF, Alp Gürkan'ın gayrimenkullerine el koymuştu. Sarıyer Tarabya'daki 2 bin 240 metrekarelik arazinin satışı için İstanbul 3 No'lu Tabiat Varlıklarının Koruma Bölge Kurulu'na başvuruldu.

TPL Kardeşler İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPL Kardeşler İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Topaloğlu, Ahmet Kaan Topaloğlu, Alp Karahan Topaloğlu ortaklığıyla 550 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Fatih, Mollagürani Mahallesi'nde kuruldu.

Alp Atay Şefkatlioğlu Haberi

Alp Atay Şefkatlioğlu

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"29.03.2012 tarihinden itibaren Şirketimizde bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görevini sürdüren Sn. Alp Atay Şefkatlioğlu 30.03.2015 tarihinde vefat etmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine göre boşalan bağımsız yönetim kurulu üyeliği için 30 gün içinde atama yapılması gerekmekte olup Yönetim Kurulumuz tarafından Türk Ticaret Kanunu'nun 363. Maddesi kapsamında yapılması gerekli işlemler en kısa zamanda yerine...