30 / 04 / 2024

Nazire Dedeman Çağatay'ın cenazesi yarın toprağa verilecek!

Nazire Dedeman Çağatay'ın cenazesi yarın toprağa verilecek!

Oğlu Umut’u şaibeli bir olay sonucu kaybettikten sonra ‘Umut Vakfı’nı kuran ve 25 yıldır bireysel silahlanmaya karşı mücadele eden Nazire Dedeman Çağatay, önceki gün vefat etti. Dedeman’ın cenazesi yarın Ankara’da toprağa verilecek...



Dedeman Holding eski Yönetim Kurulu Başkanvekili ve 3DE3 Yönetim Kurulu Başkanı, Umut Vakfı’nın Kurucu Başkanı Nazire Dedeman Çağatay (70), önceki gün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrası yaşanan komplikasyon sebebi ile dün yaşamını yitirdi. 

Milliyet'ten Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre Kayserili bir ailenin ortanca ve tek kız çocuğu olarak 1949 yılında Ankara’da doğan Dedeman, TED  Ankara  Koleji’nden mezun oldu. Babası Mehmet Kemal Dedeman’ın kurduğu Dedeman Holding topluluğunun yönetiminde çeşitli görevler üstlendi. 

2014 yılına kadar holdingin Yönetim Kurulu Başkanvekilliği görevine devam etti. 2014 yılında bu görevinden ayrılarak 3DE3 Gayrimenkul Turizm ve Yönetim A.Ş.’yi kurdu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürüyordu.

Nazire Dedeman Çağatay yaşamını yitirdi!


Geri Dön