18 / 07 / 2024

alp kargı müteahhitlerle buluştu

alp kargı müteahhitlerle buluştu

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon’da inşaat sektöründe mesai harcayan müteahhit, mühendis ve mimarlarla Kültür Cafe’de daha düzenli bir yapılanma ve çalışma ortamının sağlanması konusunda bir araya geldi.

Türk müteahhitlere Suudi Arabistan'da 10 milyar dolarlık yeni iş kapısı aralandı!

Saudi Aramco yetkilileri, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) ile iletişime geçerek gelecek dönem projelerinde işbirliği amacıyla Türk müteahhitlerle Ankara’da bir araya geldi. 

İnşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Bakan'ın yaptığı açıklamaya göre; inşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!..İşte ayrıntılar...

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Hazine arazisine ev modeli sektörü umutlandırdı! Maliyetler yarı yarıya düşecek!

Yeni bir ev hayali kuran vatandaşların hazine arazileri üzerinde dilerse tek başına dilerse de müteahhitlerle anlaşarak konut sahibi olabilmesini sağlayacak proje; emlak ve inşaat sektörünü de umutlandırdı...

DEİK, Türk müteahhitlerle BAE'ye çıkarma yapacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Türk özel sektörünün önde gelen şirketleri ile mevcut ikili ticaret hacmini artırmanın dışında özellikle altyapı ve müteahhitlik alanında iş birlikleri için Birleşik Arap Emirlikleri'ne çıkarma yapacak.

Türk müteahhitler üçüncü pazarlara yöneliyor!

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Avusturyalı ve Türk müteahhitlik firmalarının üçüncü pazarlarda ortaklık bağlamında Afrika, Orta Asya, Orta Doğu'da iyi iş birlikleri yapabileceklerine dikkat çekti. TMB Başkanı Erdal Eren de Türk müteahhitlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Çimento fiyatlarındaki artış mücbir sebep sayılabilir mi?

Kakıcı-Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, inşaat sektöründeki girdi fiyatlarına isyan eden müteahhitlerle ilgili açıklama yaptı.

Bursa'da inşaatı tamamlanamayan sitenin sakinlerinden çağrı!

Bursa'da 27 sene önce inşasına başlanan 110 konutluk site tamamlanamadı. Çeşitli sebeplerle arsa sahibi ve müteahhitlerle davalık olan kooperatiftekiler, şirketten ve müteahhitten şikayetçi oldu.

Letonya'daki konut projeleri Türk müteahhitlere emanet edilebilir!

DEİK Başkanı Nail Olpak, Letonya'da hayata geçecek olan konut projelerinde Türk müteahhitlerle iş birliği yapılabileceğini açıkladı. 

Bodrum’da gayrimenkul fiyatları katlandı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Koronavirüs Bodrum’a ilgiyi durdurmadı!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Avcılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yaparken depreme yakalandılar!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Hayat Kurtarma Hareketi" adını verdiği kentsel yenilenme çalışmaları kapsamında ilçedeki müteahhitlerle toplantı yaparken, Ege Denizi Seferihisar açıklarında yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen depreme yakalandı.

alp kargı müteahhitlerle buluştu Haberi

alp kargı müteahhitlerle buluştu

Merzifon Kültür Cafe’de müteahhit mimar ve mühendislerle bir araya gelen Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı; “Önümüzdeki yıllarda belediye olarak bizim yapmamızı istediğiniz ya da sizlerin çalışma ahenginde engel olacak hususlar varsa dinlemek isterim. Bir o kadar da benim de söylemek istediğim birkaç husus var. Sonuçta hepimizi aynı memlekette yaşıyoruz ve birbirimizi önemsiyoruz. Sizler yapmış olduğunuz mesai ile bu şehre katma değer yaratan insanlarsınız. Ülkenin ekonomik lokomotifi inşaat sektörü. Bu anlamda ilçe insanı için inşaat yapmanın bir o kadar da katma değer yaratmanın vermiş olduğu bir potansiyele sahibiz. Bizim için her biriniz çok önemlisiniz. Geçtiğimiz yıl içerisinde sohbet etmiştik bir takım aksaklıklar olduğunu söylemiştiniz elimizden geldiğince giderdik. Ama bir konuda ki kendi öz eleştirimi yapmadan geçemeyeceğim. Bu yıl inşaatlarımızın çevreye...