29 / 04 / 2024

alp keler Gayrimenkul yatırım fonları

alp keler Gayrimenkul yatırım fonları

“Bir Yıldız Doğuyor - Yepyeni bir varlık sınıfı: Gayrimenkul yatırım fonları” toplantısı gayrimenkul ve finans sektörü temsilcilerinin katılımıyla Sabancı Center’da yapıldı.

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, gayrimenkul sektöründeki yeni düzenleme ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Minimall Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Minimall Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp tarafından kuruldu. 

Alp Keler: Gayrimenkul girişimi sermayesi fonlarında aksamalar yaşanıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler, sermaye piyasaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Keler, yatırım fonları ile ilgili tüzel kişiliklerde gayrimenkul girişim sermayesi fonlarının tapu ve ticari sicil gibi işlemlerinde bazı aksamalar yaşandığını söyledi.

Sermaye piyasalarını geliştirmenin yolu yatırımcı sayısını artırmaktan geçiyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler yaptığı açıklamada, sermaye piyasalarını geliştirmenin yolunun yatırımcı sayısını artırmaktan geçtiğini söyledi.

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 2019 eğitim yılı mezunlarını verdi!

Perakende ve ticari gayrimenkul sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmek amacıyla kurulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi'nin Sertifika Programı tamamlandı...

Mkl Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkl Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mengü Kılınçalp tarafından kuruldu. 

Alp Group Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Group Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Alp tarafından kuruldu. 

5. Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifikası kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 5. Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifikası kayıtları başladı. 

Alp Keler: Gayrimenkul yatırımı genlerimizde var!

Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler, gayrimenkul yatırımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Keler, Ak Portföy’ün kurduğu gayrimenkul ve girişim sermayesi fonlarının diğer şirketlere göre fark ve değer yaratan girişimler olduğunu söyledi.

Ern Emlak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ern Emlak Gayrimenkul Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alp Aslan Erin imzasıyla kuruldu.

alp keler Gayrimenkul yatırım fonları Haberi

alp keler Gayrimenkul yatırım fonları

“Bir Yıldız Doğuyor - Yepyeni bir varlık sınıfı: Gayrimenkul yatırım fonları” toplantısı gayrimenkul ve finans sektörü temsilcilerinin katılımıyla Sabancı Center’da yapıldı. AK Portföy’ün düzenlediği organizasyonda yeni regülasyon ile birlikte kurulmasının önü açılan Gayrimenkul Yatırım Fonları çeşitli başlıklarda ele alındı.

Bloomberg TV haber Koordinatörü Cüneyt Başaran’ın moderatörlüğünde düzenlenen panele; AK Portföy Genel Müdürü Dr. Alp Keler, JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, AMSTAR Türkiye Kıdemli Başkan Yardımcısı Zafer Baysal, PwC Partneri Avukat Umurcan Gago, ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım panelist olarak katıldılar. SPK Daire Başkanı Esra Ada Vural’da konuklar arasındaydı.

10 milyar liraya ulaşabilir

Ak Portföy Genel Müdürü Dr. Alp Keler açılış konuşmasında, gayrimenkul’ün bir varlık sınıfı olarak Türkiye’de oldukça talep görmesine karşın, buna dayalı finansal ürünlerin yeterli...