08 / 05 / 2024

Alp Tekin

Alp Tekin

Amiral Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Alp Tekin tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi 'nde kuruldu.

Altek Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altek Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alp Tekin tarafından kuruldu.

Hüzzam İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüzzam İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Alp Tekin tarafından kuruldu...

Türk Dünyası Mimarlık Ödülü Ahmet Vefik Alp’e verildi!

Türk Dünyası Topluluğu tarafından TC Muğla SK Universitesi bünyesinde bu yıl ilki düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Mimarlık Ödülü Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in Japonya Yamagata da Türk Evi projesine verildi.

KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Tekin Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi Bulvarı, Marmara Caddesi, Çağ Sokak'ta kuruldu.

TMSF, Alp Gürkan'ın 14 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

TMSF, Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın 33 milyon TL değerinde 14 taşınmazını satışa çıkardı. 34 milyon 195 bin liralık borcun taksitlerini ödemeyen Gürkan’ın, TMSF’ye olan borcunu da ödemediği öğrenildi.

Meryem Uzerli ve Alp Özcan, St. Tropez'de 8 bin Euro'ya villa kiraladı!

Meryem Uzerli, bu yazı Fransa’da geçirecek. Güzel oyuncu, kızıyla yat firması sahibi sevgilisi Alp Özcan’ın St. Tropez’de aylığı 8 bin euro’ya kiraladığı villasında tatil yapacak

Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin arası Etiler’deki ev yüzünden açıldı!

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti.

Mehmet Alp: Amsterdam'da iki tarihi binayı butik otele dönüştürdük!

Konyalı işadamı Mehmet Alp, Antalya ve Amsterdam'da kurduğu butik otel zinciriyle Osmanlı ve Türk kültürünü dünyaya tanıtıyor. Alp, turizm alanında oluşturduğu milyon dolarlık yerli markasıyla dünya devlerine kafa tutuyor.

Alp Kargı Merzifon'daki müteahhitleri uyardı!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon’da inşaat sektöründe mesai harcayan müteahhit, mühendis ve mimarlarla Kültür Cafe’de daha düzenli bir yapılanma ve çalışma ortamının sağlanması konusunda bir araya geldi.

Ömer Tekin: Zaman ev alma zamanıdır!

Emlak sektöründe yaşanan durgunluk fiyat artışlarını frenledi. Karatay Emlak Satış Sorumlusu Ömer Tekin "Zaman ev alma zamanıdır" dedi.

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kabakcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Arnavutköy, Tayakadın Mahallesi, Yassıören Caddesi'nde kuruldu.

Hüsnü Tekin: Şeker fabrikaları özelleştirilmeli!

Şeker Kurumu Başkanı Dr. Hüsnü Tekin, şeker sektörünün devam edebilmesi için şeker fabrikalarının özelleştirilmesi gerektiğini söyledi. Tekin; "Eğer rekabet ortamı oluşursa Şeker Kurumu'nu da kapatabiliriz" dedi.

Ahmet Vefik Alp: Ülke genelinde 5 milyon konut sorunlu!

Prof. Dr. Alp, ülke genelinde 5 milyon sorunlu konut olduğunu ve bunların bir an önce yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Alp Tekin Haberi

Alp Tekin

Amiral Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Alp Tekin tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.


Amiral Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  2- Gayrimenkul alım-satımı için acentalara ortak olmak yeni acentalar...