07 / 05 / 2024

alpan veryeri haberleri

alpan veryeri haberleri

Alaçatı'da bugüne kadar 350 taş ev inşa eden Alpan Veryeri, "Bölgenin her yıl yüzde 30 artan değeri yatırımcıların ilgisini çekti. Alaçatı, İstanbullu yatırımcıların ikinci adresi oldu" dedi

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Kiracılar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için sitelerde istihdam ettirilen personellerin işten ayrıldıklarında ya da çıkartıldıklarında ödenen tazminatlarının nereden ödendiğini yazdı...

Sitelerden konut alanlar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerden konut alanlar dikkat" konulu yazı yazdı. İşte o yazı...

Kayaşehir TOKİ kura sonuçları 1+1 2+1 3+1!

Kayaşehir TOKİ kura sonuçları 1+1 2+1 3+1 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

4 Ekim 2017 TOKİ Kayaşehir kura sonucu 2+1 daireler!

4 Ekim 2017 TOKİ Kayaşehir kura sonucu 2+1 daireler bugün açıklanacak. Kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Başak Palace'ta 900 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Alpan İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Başak Palace'ta toplam 48 daire yer alıyor. Projede, daireler hemen teslim ediliyor..

Royalcert Sertifikasyon Ve Muayene Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Royalcert Sertifikasyon Ve Muayene Hizmetleri Anonim Şirketi Muhammet Alpan Namlı ve Ziya Keskin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Veryeriler İnşaat’ın gözü Urla'da!

İzmir’in emlak piyasasının çok canlandığını söyleyen Veryeriler İnşaat’ın patronu Alpan Veryeri yeni pazar olarak Urla'yı seçtiklerini belirtti.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 3,33 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 1. çeyrek raporu yayınlandı. 2017 ilk çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,33 milyon metrekareye ulaştı.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor!

Son zamanlarda haklarına sürekli "boşanıyorlar" haberleri çıkan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden yeni haber geldi. Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor. Bu da dedikoduları güçlendiriyor.

TOKİ Karabük Yenice kura sonucu isim listesi 252 konut!

TOKİ Karabük Yenice kura sonucu isim listesi 252 konut bugün açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Altıntaş TOKİ 3. Etap kura sonuçları 512 konut!

Altıntaş TOKİ 3. Etap kura sonuçları 512 konut açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

alpan veryeri haberleri Haberi

alpan veryeri haberleri

İstanbul'dan kaçan yatırımcı Alaçata'da taş ev peşinde Alaçatı'da bugüne kadar 350 taş ev inşa eden Alpan Veryeri, "Bölgenin her yıl yüzde 30 artan değeri yatırımcıların ilgisini çekti. Alaçatı, istanbullu yatırımcıların ikinci adresi oldu" dedi Eylül'de yeni evler geliyor VEeryeri, bu yıl Alaçatı'nın dışında Çeşme'de de bir projeye başlayacak. 


'Quattordıcı Çeşme' adındaki projenin Temmuz'da-satışa çıkıp, bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. 8 villa ve 6 adet evden oluşacak proje, Sakız Adası manzarasına sahip olacak. 

Temelleri 1949 yılında İzmir'de küçiık bir kereste atölyesi ile atılan Veryeriler İnşaat, 1965 yılında inşaat sektörüne girdi. Orman ürünleri ve inşaat sektöründe 2000'li yıllara kadar ilerleyen Veryeriler, 2005 yılında orman ürünleri sektörünü bırakıp, tamamen inşaata yöneldi. 


Çeşme ve özellikle de Alaçatı'da hayata geçirdiği projeler ile tanınan Veryeriler, 'köy içi taş...