03 / 05 / 2024

Alparslan Türkeş üniversitesi

Alparslan Türkeş üniversitesi

Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa'daki Türk STK'ların temsilcileriyle Münih'te bir araya geldi. Başbakan Yıldırım, "Özal, Erbakan, Demirel, Ecevit adına üniversite var, Alparslan Türkeş adına da üniversite yapılsın" talebiyle karşılaştı.

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

İŞKUR açıkladı! En az ilkokul mezunu sürekli işçi alımı başladı! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden personel alımı ilanları açıklanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sürekli işci alımı yapacak. Başvurular bugün başladı. Hemen başvurun...

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

IGZ İnşaat Gıda Üretim Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

IGZ İnşaat Gıda Üretim Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Türkeş Öngel ve Nilgün Öngel ortaklığında kuruldu.

İnşaathane’20 Zirvesi 26 Şubat'ta başlayacak!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yapı Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen İnşaathane’20 Zirvesi 2020 yılında 26 Şubat – 01 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü risk altında!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü için hasar tespiti raporları mevcut. Raporlara rağmen öğrenciler hasarlı binada eğitime mecbur bırakılıyor…

Malatya İtfaiye Merkezi inşaatı tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan 'İtfaiye Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 

Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Lefkoşa'da müzeye dönüştürülen MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğduğu evin açılışı gerçekleştirildi.

Alparslan Türkeş üniversitesi Haberi

Alparslan Türkeş üniversitesi

Avrupa'daki Türk STK'ların temsilcileriyle Münih'te bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, "Özal, Erbakan, Demirel, Ecevit adına üniversite var, Alparslan Türkeş adına da üniversite yapılsın" talebiyle karşılaştı.


Başbakan Yıldırım da bu talebe "haklı bir talep" diyerek, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'e "Hemen çalışma yapalım" talimatı verdi. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere geçtiğimiz hafta Almanya'ya giden Başbakan Yıldırım, 2 günlük ziyareti sırasında önemli temaslarda bulunmuş, Oberhausen kentinde Avrupalı Türklerle dev bir miting yapmıştı. Yıldırım, yurda dönmeden önce de Avrupa'daki çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek, onların sorunlarını...