17 / 05 / 2024

Alpay Çoban Eksen Mimarlık

Alpay Çoban Eksen Mimarlık

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alpay Çoban tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akan Çoban tarafından kuruldu.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Çoban Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Murat Çoban tarafından kuruldu. 

Köyde iş arayanlar dikkat! 8-10 bin TL maaşla çoban bulamıyorlar

2005'ten itibaren destek kapsamına alınan Ankara keçisinde verimin artırılması hedefleniyor. Ancak hayvan sahipleri 8-10 bin TL maaşa bile çoban bulamadıklarını dile getiriyor.

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy tarafından kuruldu.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Alpay Özalan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Haberi

Alpay Çoban Eksen Mimarlık

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alpay Çoban tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.


Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,   tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...