17 / 05 / 2024

Alper Derinboğaz ödül aldı

Alper Derinboğaz ödül aldı

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

A101’de 2.5 kg pilavlık bulgur 37,90 TL’ye, dondurulmuş piliç baget 49,90 TL’ye, az yağlı taze peynir 95 TL’ye düştü!

A101, büyük indirim kampanyasına bugün resmen start verdi. Bu kapsamda, .5 kg pilavlık bulgur 37,90 TL’ye, dondurulmuş piliç baget 49,90 TL’ye, az yağlı taze peynir 95 TL’ye düştü. İşte 7 Eylül 2023 A101 fiyat listesi...

Beko’dan yaza özel indirim! FR 8284 az yağlı fritöze tamı tamına bin TL indirim geldi!

Beko’dan son dönemlerin gözde elektrikli ev aletlerinden az yağlı fritöze yönelik dev indirim kampanyası geldi. Beko, FR 8284 az yağlı fritöze Oliz’e özel tamı tamına bin TL indirim uyguladı.

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Alper Derinboğaz ARCHMARATHON 2015’te finalist olacak!

Mimarlığı farklı sanat dallarıyla birlikte ele alarak nitelikli ve farklı projelere imza atan Alper Derinboğaz, Akdeniz ülkeleri kapsamında düzenlenen ARCHMARATHON 2015’te finalist olarak davet edildi.

Alper Derinboğaz'a inovatif mimarlık ödülü!

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Salon Architects İnovatif Mimarlık ödülü aldı!

Salon Architects kurucu ortağı Y.Mimar Alper Derinboğaz, The Plan Awards 2015’de “İnovatif Mimarlık” Ödülü’nü alarak uluslararası bir başarıya imza attı.

Avrasya Tüneli Projesi'ne EBRD'den ödül!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) sürdürülebilirlik açısından en başarılı projelere verdiği "En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü" bu yıl Avrasya Tüneli Projesi'nin (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi) oldu.

Avrasya Tüneli Projesi, Avrupa‘dan ödül aldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) sürdürülebilirlik açısından en başarılı projelere verdiği ‘En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü’ bu yıl Avrasya Tüneli Projesi’nin (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi) oldu.

Avrasya Tüneli Projesi'ne, EBRD'den ödül!

EBRD'nin verdiği " En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü " bu yıl İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi'nin oldu.

Mimar Alp Derinboğaz'ın Aktif Strüktürler projesine ödül!

Mimar Alper Derinboğaz tarafından disiplinler arası yaklaşımlarla ele alınarak tasarlanan ve mimariyi hem ses hem de görsel sanatlarla birleştiren Aktif Strüktürler projesi Architizer A+ Awards’da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Aktif Strüktürler projesine Architizer ödülü!

Mimar Alper Derinboğaz tarafından disiplinler arası yaklaşımlarla ele alınarak tasarlanan Aktif Strüktürler, dünyaca ünlü mimarlık, iç mimarlık ve tasarım portali Architizer’ın üçüncü kez düzenlediği Architizer A+ Awards’da mansiyon ödülüne layık görüldü.

35.Sokak En İyi Az Katlı Konut Projesi ödülü aldı!

Sign of the City'de Aksan Yapı imzalı 35. Sokak projesi devam eden projeler arasında En İyi Az Katlı Konut Projesi Ödülü'ne değer görüldü. Ödülü, Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Simşek aldı...

Alper Derinboğaz kimdir?

Mimar Alper Derinboğaz kimdir? Mimar Alper Derinboğaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Alper Derinboğaz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Alper Derinboğaz..

Alper Derinboğaz ödül aldı Haberi

Alper Derinboğaz ödül aldı


Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü. Dünyanın birçok ülkesinden, mimari, iç mimari ve masterplan ölçeğinde, 500’den fazla projenin katıldığı The Plan Awards 2015‘te Office Central, Aktif Strüktürler, CT Hukuk Bürosu ve Bolayır Evi projeleriyle finale kalan Derinboğaz, “İnovatif Mimarlık” kategorisinde büyük ödülü kazanarak önemli bir başarıya imza attı.


The Plan Awards 2015’te, toplam 18 farklı kategoride finale kalan projeler, 19-20 Mayıs tarihlerinde Avrupa’nın en büyük kongre merkezlerinden biri olan MiCo Milan’da gerçekleştirilen 2015 International Architecture Forum Perspective’de, uluslararası duayen mimarlardan ve tasarımcılardan oluşan 81 kişilik jüri karşısında yarıştı.


Kentle Bağ Kuran Kompleks: Office Central


Salon Architects’in...