27 / 04 / 2024

Alper Evrensel konut alımı

Alper Evrensel konut alımı

Uzun yıllar kira ödeyenlerin istediği tek şey bir an önce kendi evlerine sahip olabilmek. Bu hayali gerçekleştirmek isteyenlerin çoğu çareyi banka kredilerinde buluyor. Maddi yük ve ipotek altına alınan uzun yıllar insanların psikolojilerini bozabiliyor

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Değerli Konut Vergisi evrensel vergilendirme ilkelerine uygun mu?

Yeni Vergi Paketi ile birçok alanda vergi düzenlemeleri getirildi. 5 milyon TL'nin üzerinde değeri olan konutlardan alınacak Değerli Konut Vergisi için üç aşamalı bir vergilendirme sistemi düzenlendi...

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Konut satışlarında akla ve gönüle hitap eden kazanır!

Optimist Residence Satış ve Pazarlama Koordinatörü Adnan Alper, konut satışlarında başarılı olmanın formülünü açıkladı. 

Ücretsiz konut evrensel bir hak olmalı!

Devletln herkese ücretsiz konut verdiğini hayal edin.. Devletin ücretsiz konut sağladığı bir ülkede kim yaşamak istemez?

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Alper Yöndem: Konut en iyi yatırım aracı!

doğru bir yatırım, kazancın en büyük Arte Blue Proje Satış Müdürü Alper YÖNDEM faizlerin düşmesiyle çoğu kişinin tasarruflarını çözüp bankadan kredi alarak gayrimenkule yöneldiğini söyledi.

Alper Alptekin: Tokat'ta kentsel dönüşüm şart!

Uzun süredir konut sektöründe Tokat'ta faaliyet gösteren Mali Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin çarpıcı açıklamalarda bulundu:

Alper Altınok: Konut almanın tam zamanı!

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin döneminin getirmiş olduğu güvensizlik ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. Altınok Yapı Genel Müdürü Alper Altınok konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Alper İnşaat Selective Port'ta 148 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

148 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut satışlarının yapıldığı Alper İnşaat Selective Port projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Alper Evrensel: Ev almadan önce doktora gidin!

Uzun yıllar kira ödeyenlerin istediği tek şey bir an önce kendi evlerine sahip olabilmek. Çok borcun ruh sağlığını etkilediğini söyleyen Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel, 'ev almadan önce doktora gidin' dedi.

Alper Evrensel: Ev alırken ince eleyip, sık dokuyun!

Uzun yıllar kira ödeyenlerin istediği tek şey bir an önce kendi evlerine sahip olabilmek. Bu hayali gerçekleştirmek isteyenlerin çoğu çareyi banka kredilerinde buluyor. Maddi yük ve ipotek altına alınan uzun yıllar insanların psikolojilerini bozabiliyor

Alper Evrensel konut alımı Haberi

Alper Evrensel konut alımı

Kirada oturan kişilerin her an ev sahibi tarafından çıkarılma riski ile karşı karşıya olduğunu düşündüğüne dikkat çeken Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel, bu durumun kaygıyı yükselttiğini söyledi. Günümüzde ev sahibi olmanın maddi külfet altına girmeyi gerektirdiğine dikkat çeken Evrensel, bu külfetin doğurduğu kaygıların olduğunu belirterek terazinin iki kefesine iki durumu koyan kişilerin tercihini daha çok ev almaktan yana kullandıklarını dile getirdi. Yrd. Doç. Dr. Evrensel, ev almadan önce ince eleyip sık dokumak gerektiğini hatırlatarak ruh sağlığının bozulmaması için şu uyarılarda bulundu:

* Ev alma kararını vermeden önce ruhsal olarak buna hazır olmak ve etraflıca konuyu analiz etmek gerekmektedir. Zira altına girilen maddi yük ve ipotek altına alınan 10-15 yıllık zaman insanların psikolojilerini bozabiliyor.

* Ev satışı ile ilgili piyasada...