18 / 05 / 2024

Alper Türeyen

Alper Türeyen

Yiğitler Hafriyat Elektrik İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Türeyen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, S. Pınar Caddesi'nde kuruldu

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kira sözleşmelerinde bilinmesi gereken çok gizli sırlar: Kiracılar ve ev sahipleri için hayati ipuçları!

Avukat Ali Alper Tüfekçi, kiracıların ve ev sahiplerinin bilinçli olmasının kira sürecini uyumlu hale getireceğini vurguluyor. İşte ayrıntılar...Hemen tıklayın...

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Akad Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akad Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alper Düzen ve Ahmet Kocabey tarafından kuruldu.

Misya Danışmanlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Misya Danışmanlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alpay tarafından kuruldu.

Akal Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Öztürk, Alper Tıbbi Cihazlar ve Sağlık Hizmetleri Sanayi V ve Alter Yapı Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Li ortaklığında kuruldu.

Alper İlki'den dikkat çeken riskli bina açıklaması!

İzmir depremi sonrasında ülke genelindeki deprem riskinin belirlenmesi ve alınacak tedbirlerin saptanması için kurulan TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda, Deprem Vakfı’ndan Prof. Dr. Alper İlki, daha önce İstanbul’daki verileri “kaos olmaması” sebebiyle paylaşmayarak gizlediklerini dile getirdi.

Alper Türeyen Haberi

Alper Türeyen

Yiğitler Hafriyat Elektrik İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Türeyen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Yiğitler Hafriyat Elektrik İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat kat karşılığı inşaat inşaat malzemesi hafriyat elektrik tesisat kurmak ve malzemesi ticareti...ve anasözlesinde yazılı olan diğer işler. 


Yiğitler Hafriyat Elektrik İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, S. Pınar Caddesi, Hekim Pasajı...