30 / 04 / 2024

Alperen Apaydın

Alperen Apaydın

Kuruluşundan bugüne 2500'ün üzerinde konuta imza atan Alperen İnşaat, Beylikdüzü ve Kadıköy başta olmak üzere İstanbul'un her iki yakasında yaşam değeri yüksek projelere imza atıyor.

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Apaydın tarafından kuruldu.

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Oruç ve Hüseyin Apaydın ortaklığında kuruldu.

Marmara Asfalt Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Asfalt Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Apaydın ve Fırat Ürgen tarafından kuruldu.

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Apaydın tarafından kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Markavilla Mimarlık Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markavilla Mimarlık Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Apaydın tarafından kuruldu.

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emine Eşsiz, Osman Apaydın ve Şenel Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Apaydınlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Apaydınlar Yapı Denetim Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Apaydın tarafından kuruldu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Poyzar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Poyzar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Apaydın tarafından kuruldu.

Raylı sistemlerin toplu ulaşımdaki payı yüzde 40'ı geçecek!

Demiryollar Limanlar ve Hava Meydanları (DLH) Marmaray Bölge Müdürü Doç. Dr. Nurdan Apaydın, "2023'te raylı sistemlerin toplu ulaşımdaki payı yüzde 40'ı geçecek" dedi.

Mc Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli Kemal Apaydın tarafından kuruldu.

Alperen Apaydın Haberi

Alperen Apaydın

1998 yılından bu yana inşaat sektöründe konut ve iş yeri projeleri yaptıklarını belirten Alperen İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Necmettin Apaydın, Alperen İnşaat'ın sektöründe kalite standartlarını yükselten bir kurum olduğunu belirtti. 2009 yılında Brüksel'de Avrupa Kalite Ödülü'nü aldıklarını belirten Necmettin Apaydın, 2013 yılında da Amerika'da düzenlenen Dünya Kalite Zirvesinde de Dünya Kalite Ödülü'nü almaya hak kazandıklarını söyledi. 



ASMALI PARK KONAKLARI BİTTİ, 2 PROJE BİRDEN BAŞLIYOR. 

Asmalı Park Konakları projesinin satışının yüzde 94 ünün bittiğini belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alperen Apaydın, gelen yoğun ilgiden dolayı Beylikdüzü'nde iki yeni projeye daha başladıklarını belirtti. Beylikdüzü Yakuplu'da 3 bloktan oluşan ve içerisinde havuz, fitness gibi sosyal alanların yer aldığı Sea Life projesinin lansmana çıkar çıkmaz satışının bittiğini belirten Alperen Apaydın, West İstanbul Marina'nın hemen üzerinde...