02 / 05 / 2024

Alpha Conde TOKİ projesi

Alpha Conde TOKİ projesi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, ASKON tarafından düzenlenen iftarda açıklamalar yaptı. Aydın, 'İlk etapta Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin TOKİ modeli ile ülkesinin ihtiyacı olan 100 bin konuttalebini somutlaştıracağız.' dedi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Senem Baskın ve Serkan Gül ortaklığında kuruldu.

Alpha Foreign Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Foreign Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Songül tarafından kuruldu.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Alpha One Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alpha One Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Nabı Hashımı tarafından kuruldu.

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Alpha Grup Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Grup Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gao Shiwei tarafından kuruldu.

Herati Alpha İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herati Alpha İnşaat Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Afşin Surhan Gültekin tarafından kuruldu.

Gine'nin 100 bin konut talebi somutlaştırılacak!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, ASKON tarafından düzenlenen iftarda açıklamalar yaptı. Aydın, 'İlk etapta Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin TOKİ modeli ile ülkesinin ihtiyacı olan 100 bin konuttalebini somutlaştıracağız.' dedi.

Alpha Conde TOKİ projesi Haberi

Alpha Conde TOKİ projesi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, ASKON tarafından düzenlenen iftarda konuşma yaptı. Orhan Aydın, derneğin 6 binin üzerinde gönüllü işadamıyla Türkiye ekonomisine ciddi bir katkı sağlayan devasa bir STK olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin kalkınması için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Aydın, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmelerde her gün gelişen olayları takip ettiklerini ifade etti. 

Aydın, şu değerlendirmeleri yaptı:

'2018 Ağustos ayından bugüne ekonomimiz üzerine düzenlenen saldırılara başta hükümetimiz ve iş dünyamız olarak aklı selimle refleksler veriyoruz. Birçok alanda ekonomimizi rahatlatacak paketleri hayata geçiriyor, orta ve uzun vadede canlanmayı hayata geçirecek reformlara imza atıyoruz. Tüm zorluklara rağmen, Türkiye güçlü bir ülke olduğunu göstermektedir. Ekonomimizin ne kadar sağlam olduğunu tüm sınamalara karşın göstermekteyiz. Dengeleme sürecinin sağlandığını görmekle...