29 / 04 / 2024

Alpine Bau Gmbh

Alpine Bau Gmbh

Rönesans Holding’in yaptığı tünel tamamlandığında Zürih-Milano arası, hızlı trenle bir saat kısalarak 2 saat 40 dakikaya inecek. Doğayı korumayı hedefleyen tünel 250 km hıza göre planlandı.

Zammıt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Zammıt Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ingenıeurburo Zammıt GMBH tarafından kuruldu.

Alman süpermarket devi top attı! 5 bin çalışanın kaderi belirsiz

Almanya'da süpermarket devi Real GmbH iflasını açıkladı. 62 şubesi bulunan market zincirinde 5 bin çalışana ne olacağı ise henüz belli değil. İşte tüm detaylar...

Peker GYO Almanya Nordstern'den 9.2 milyon Euro'ya arsa aldı!  

Peker GYO, Almanya'daki yatırımlarını hızlandırdı. Şirketin paylarının tamamına sahip olduğu Nordstern Düsseldorf GMBH ile Düsseldorf Belediye'si arasında arsa alım sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Tri Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tri Enerji Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tria Energy GMBH tarafından kuruldu.

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması! 74 odalı otel B-B Hotel Grubu'na kiralanacak!

Peker GYO Global GMBH şirketi bünyesinde süren Solingen projesinde yer alan mevcut binanın 74 odalı otele dönüştürülmesi ile ilgili konsept çalışmaları tamamlandı. İşte son dakika gelişmeleri...

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Aylık 250 bin tonluk dizel yakıt için imzalar atıldı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ulusal petrol şirketi ADNOC ile Alman petrol şirketi Wilhelm Hoyer GmbH & Co. KG (Hoyer) 2023 süresince aylık 250 bin tonluk dizel yakıt tedariki konusunda anlaşma sağladı.

Fer Yapı, Almanya'da 25 bin Euro'ya şirket kurdu!

Denge Yatırım'ın gayrimenkul proje geliştirilmesi alanında faaliyette bulunmak amacıyla yüzde 100 iştiraki olduğu Fer Yapı, Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'ye ait olan Almanya'nın Hamburg şehrinde 25 bin Euro sermayeye sahip FER Delevopment GmbH şirketi kuruldu.

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Alpine Bau Gmbh Haberi

Alpine Bau Gmbh

Alp Dağları’nın altından geçerek İsviçre’yi İtalya’ya bağlayan 57 kilometre uzunluğunda ve dünyanın en uzun tüneli olma özelliği taşıyan Gotthard Tüneli, bir Türk firmasının imzasını taşıyor. Ankara merkezli Rönesans Holding’in yaptığı tünel tamamlandığında Zürih-Milano arası, hızlı trenle bir saat kısalarak iki saat 40 dakikaya inecek. Tünelde test sürüşü, dün yapıldı.


Rönesans İnşaat, 1 Temmuz 2013 tarihinde Avusturya merkezli Alpine Group’un İsviçre kolu “Alpine Bau Gmbh, Hergiswill” firmasını satın aldı. Bu satın almayla birlikte Rönesans, Avrupa’nın en büyük projelerinden biri olan Rotterdam-Genova arasındaki hızlı tren hattının bir bölümünü oluşturan Gotthard Tüneli’nin inşasında yer aldı. Alp Dağları’nın altından geçen ve İsviçre’yle İtalya’yı birbirine bağlayan Gotthard Tüneli, dünyanın en uzun tüneli olma özelliği taşıyor. 2016 yılının sonunda açılması planlanan tünelle, Zürih ve Milano arası...