30 / 04 / 2024

Alpiş Group Tuana Evleri projesini geliştiriyor

Alpiş Group Tuana Evleri projesini geliştiriyor

Lüks konut üretiminde Bursa’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Alpiş Group, 70 milyon TL yatırım ile Tuana Evleri projesini geliştiriyor

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Alpiş Aden House projesinde teslim 6 ay öne çekildi!

Alpiş Group’un İstanbul Caddesi üzerinde inşa ettiği Alpiş Aden House projesi hızla sürüyor. Teslimatı 6 ay öne çektiklerini belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeye başlayacağız” dedi...

Aden House Bursa'ya değer katacak!

Alpiş Group, İstanbul Caddesi üzerinde bulunan kötü görünümü düzeltmek adına harekete geçti. 690 daireden oluşacak site, açılacak 22 iş yeriyle de istihdama büyük bir katkı sağlamış olacak.

Aden House Bursa projesinin temeli yarın atılacak!

Alpiş Group, İstanbul caddesi üzerinde yeni başlayacağı Aden House projesinin temelini yarın saat 14:00'da atılacak.

Alpiş Group Aden House projesine başlayacak!

Aralık ayından önce projeyi teslim etmeyi hedefleyen Alpiş, Yalova Yolu üzerinde 300 milyon liralık Aden House projesine başlayacak.

Alpiş Group'tan 250 milyon liralık proje!

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alpiş Group, büyümeye devam ediyor. Firma, Yeni Yalova üzerinde 250 milyon liralık proje hayata geçirecek.

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Silva Balat 10 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, projelerinin birisini bitirirken hemen yenilerine başlıyor.

BursaTuana Evleri'nin anahtarları teslim edildi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un, ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri’nde mülk sahiplerine tapu ve anahtar teslimi yapıldı.

Bursa Tuana Evleri'nde anahtar teslim heyecanı!

Bursa inşaat sektörünün belli başlı firmalarından Alpiş Group'un, İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi.

Selçuk Sukas Alpiş İnşaat'ın satış pazarlama müdürü oldu!

İnşaat sektörünün başarılı Satış Müdürü Selçuk Sukas, Alpiş Group iştiraklerinden Alpiş İnşaat Satış Pazarlama Müdürü oldu.

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları!

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alpiş İnşaat'ın projesi Tuana Evleri Bursa'da teslimler bu yıl Aralık ayında yapılacak...

Alpiş Group Tuana Evleri projesini geliştiriyor Haberi

Alpiş Group Tuana Evleri projesini geliştiriyor

Lüks konut üretiminde Bursa’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Alpiş Group, 70 milyon TL yatırım ile Tuana Evleri projesini geliştiriyor. 24 bin metrekare alana konuşlandırılan projenin 1,5 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. Ağırlıklı Arap turistlerine yönelik projelendirilen Tuana Evleri, Yüksek Mimar Hasan Sözüneri imzası taşıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde planlanan konutlar 280 bin TL ile 475 bin TL fiyat aralığında satışa sunulacak. Proje, 292 daire ve 23 işyerinden oluşacak. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, proje üzerinden ilk satışlarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Projenin Yalova Yolu üzerinde konumlandığı bilgisini veren Karaalp, “Yakın gelecekte devreye alınacak tramvay hattıyla Yalova Yolu'nun cazibesi artacak olan bölge, 2 AVM’ye ev sahipliği yaparken terminale yürüyüş mesafesinde ve Tofaş, Demirtaş OSB gibi yoğun çalışan...