18 / 05 / 2024

Alpiş Group yabancı yatırım hedefli konut projesi

Alpiş Group yabancı yatırım hedefli konut projesi

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamının devam edeceği beklentisi ile özellikle yabancı yatırımcıları hedefleyen yeni bir konut projesine başlıyor.

Ruslar, Türkiye’den gayrimenkul alan yabancılar arasında ilk sırada!

Uluslararası aracı kuruluş Propriete Generale Group uzmanlarının yaptığı araştırmaya göre Ruslar, Ocak ve Mayıs 2022 döneminde Türkiye’den gayrimenkul satın alan yabancılar arasında birinci oldu.

Normalleşmeyle birlikte yabancıların konuta ilgisi canlandı!

Aren Group Üst Yöneticisi (CEO) Muhammed Mansour yaptığı açıklamada, normalleşme sürecine geçilmesiyle beraber yabancıların Türkiye'de konut alımına ilgisi yeniden canlandığını söyledi.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Yabancıya gayrimenkul satışı, sektörü hareketlendirecek!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz yaptığı açıklamada “Yabancı bankalar Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını mortgage sistemine dahil ederlerse 2019 yılı satışları rekor seviyede geçer” dedi.

Alpiş Aden House projesinde teslim 6 ay öne çekildi!

Alpiş Group’un İstanbul Caddesi üzerinde inşa ettiği Alpiş Aden House projesi hızla sürüyor. Teslimatı 6 ay öne çektiklerini belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeye başlayacağız” dedi...

Aden House Bursa'ya değer katacak!

Alpiş Group, İstanbul Caddesi üzerinde bulunan kötü görünümü düzeltmek adına harekete geçti. 690 daireden oluşacak site, açılacak 22 iş yeriyle de istihdama büyük bir katkı sağlamış olacak.

Aden House Bursa projesinin temeli yarın atılacak!

Alpiş Group, İstanbul caddesi üzerinde yeni başlayacağı Aden House projesinin temelini yarın saat 14:00'da atılacak.

Alpiş Group Aden House projesine başlayacak!

Aralık ayından önce projeyi teslim etmeyi hedefleyen Alpiş, Yalova Yolu üzerinde 300 milyon liralık Aden House projesine başlayacak.

Tamer Group 5 milyarlık fon borçlu şirketlere can verecek!

Tamer Group bünyesinde kurulan “Varlık Yönetim Şirketi” 2018 sonuna kadar yerli ve yabancı yatırımcılardan oluşan 5 milyar dolarlık bir fonla ekonomiye can suyu olacak. Şirket, fonu kredi ödemelerinde zorluk yaşayan şirketlerin tekrar ekonomiye kazandırılmasında kullanacak.

Alpiş Group'tan 250 milyon liralık proje!

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alpiş Group, büyümeye devam ediyor. Firma, Yeni Yalova üzerinde 250 milyon liralık proje hayata geçirecek.

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Alpiş Group yabancı yatırım hedefli konut projesi Haberi

Alpiş Group yabancı yatırım hedefli konut projesi

BUTTİM Kavşağı'nın ve yeni tramvay hattının devreye girmesiyle kısa bir süre sonra kentin yeni cazibe merkezi olacak Yalova Yolundaki konut projesi hayata geçirilecek. İstanbul-Bursa-İzmir Otobanfnın faaliyete geçmesi ile ulaşımın kolaylaşmasından dolayı projedeki dairelerin önemli bir bölümünün başta yabancı yatırımcılara satılması hedeflenirken, Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Son yıllarda Türkiye'de yaşanan güven ve istikrar ortamından dolayı, 300 daire ve 18 işyerinden oluşan projeyi hayata geçireceğiz. Alpiş Group olarak, büyüyen Türkiye'nin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 



Alpiş Group, Yeni Yalova Yolu üzerinde AS Merkez'in karşısında satın aldığı 24 bin metrekare arsa üzerinde, 300 daire ve 18 işyerinden oluşacak projenin temelini önümüzdeki günlerde atacak. Projenin 1.5 yılda tamamlanması hedefleniyor. 



TÜRKİYE KONUTTA GÖZDE 

Yeni yatırımları ile ilgili açıklama yapan Alpiş Group Yönetim Kurulu...