30 / 04 / 2024

Alptekin Başarır merkez bankası faiz değerlendirmesi

Alptekin Başarır merkez bankası faiz değerlendirmesi

Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır Merkez Bankası faiz artışı görüşlerini paylaştı. Başarır, 'Merkez Bankası, bekleneni belki biraz fazlasıyla yerine getirdi' diyerek konuyu özetledi...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Yılın en başarılı konut sektörü temsilcileri!

Fortune Türkiye'nin "Yılın İş insanları” 2020 listesi konut sektöründe isimler yer aldı. İşte ekonomiye katma değer yaratan ve başarılı işlere imza atan konut sektörü temsilcileri...

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Sağlık sektörünün başarısı yabancıya konut satışını artıracak!

Sağlık alanındaki örnek uygulamaların Türkiye üzerindeki ‘güvenli liman’ algısını pekiştirdiğine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Salgın sonrası sağlıktaki başarının, daha fazla yabancı yatırımcının Türkiye’ye yönelmesi yönünde bir etki yapacak” dedi.

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.

TOKİ Çankırı Merkez başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi için başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başarır tarafından kuruldu. 

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm Konutları başvuruları yarın bitiyor!

TOKİ tarafından Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm 502 Konut Projesi 2.etap 502 (414) adet konut kapsamında üretilecek 249 adet konutun başvuru dönemi yarın bitiyor..

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm başvuru dönemi!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm başvuru dönemi detayları haberimizde yer alıyor. 233 adet 2+1, 16 adet 3+1 daireye yer verilen projede satışlar kura ile gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin inşaat sektöründeki başarısı memnuniyet verici!

Sika Türkiye Genel Müdürlüğü’nü yürütmekte olan Bora Yıldırım'ı,Ortadoğu Bölge Müdürü olarak atadı. Yıldırım, Türkiye’nin inşaat ve yapı malzemeleri sektöründeki başarısından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi..

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed Umer Basar tarafından kuruldu. 

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy son başvuru tarihi!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 131 bin 878 lira ile 157 bin 315 arasında değişiyor.

Alptekin Başarır merkez bankası faiz değerlendirmesi Haberi

Alptekin Başarır merkez bankası faiz değerlendirmesi

Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır Merkez Bankası faiz artışı görüşlerini paylaştı. İşte Başarır'ın değerlendirmesi;


Merkez Bankası piyasalardaki türbülansı önlemek adına bekleneni belki biraz fazlasıyla yerine getirdi. Sonuçta otorite olarak piyasaya dur demesi gerekiyordu. Ama sonucu faizlerdeki artış gibi, aslında ekonomik büyüme ve canlanma için pek de arzu edilmeyen bir noktaya getirdi. Biz gene de bu durumu, Türkiye'ye sıcak para girişini sağlayarak bir süre sonra dengeleri yerine yeniden oturtacağı şeklinde değerlendirmek istiyoruz ki bu zaten gayrimenkul piyasasının temelinde istediği bir durumdur. Kısa vadede ise elbette kredi faizlerine yansıyarak gayrimenkulü krediyle alacak olanların hızını...