16 / 05 / 2024

Alrem Restaurant İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Alrem Restaurant İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Alrem Restaurant İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Alireza Ehsani Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Numan Ünvan tarafından kuruldu.

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Demir ve Mustafa Duhan Demir tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mod Kanaan Nassan ve Omar Alnahass ortaklığında kuruldu. 

Pablo Turizm Otelcilik Restaurant İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pablo Turizm Otelcilik Restaurant İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Saygın, Sercan Çelik ve Tolga Çelik ortaklığında kuruldu. 

Alqudari İnternational Trading Restaurant Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alqudari İnternational Trading Restaurant Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Munır Ahmed Al-Qudarı ve Abobakr Anwar ortaklığında kuruldu. 

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ersoy tarafından kuruldu. 

TÜMSİAD üyeleri Ceylan İnşaat’ın yemeğinde bir araya geldi!

Ceylan İnşaat’ın bu yıl 5’incisini düzenlediği ‘Geleneksel Dostlar ile Yaz Sohbetleri’ yemeği, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerinin katılımıyla Çamlıca Nagehan Restaurant’ta gerçekleşti.

Sönmez Restaurant İnşaat Kuyumculuk Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Restaurant İnşaat Kuyumculuk Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serhat Sönmez, Abdullah Erliğ, Eyyup Sabrı Özen ortaklığından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Port Of Point Turizm Gıda Restaurant İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Port Of Point Turizm Gıda Restaurant İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Furkan Doğan imzasıyla kuruldu.

BS Emlak İnşaat Otomotiv Restaurant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BS Emlak İnşaat Otomotiv Restaurant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Murat Ertan tarafından kuruldu.

Dirilişbindörtyüzelliüç İnşaat Yapı Hafriyat Restaurant Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dirilişbindörtyüzelliüç İnşaat Yapı Hafriyat Restaurant Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Kalment ve Merve Bahşi ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Alrem Restaurant İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu Haberi

Alrem Restaurant İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Alrem Restaurant İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  100 bin TL sermaye ile 12 Şubat 2015'te, Alireza Ehsani Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Alrem Restaurant İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  iş konusu;RESTAURANT     a-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.     b-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.     c-Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli...