07 / 07 / 2024

alsancak otelleri

alsancak otelleri

Türkiye'nin şehir otelciliği konseptine odaklı ilk ve tek gayrimenkul yatırını ortaklığı olan Akfen GYO tarafından İzmir'de geliştirilen 3 yıldızlı İbis Otel Alsancak yatırımı tamamlanarak hizmete açıldı. ..

Gökhan Nermanoğlu: Alsancak Stadı'nın yıkımı 1 ayda biter!

Alsancak Stadı Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Alsancak Stadı depreme dayanıksız mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, "depreme dayanıksız" raporu üzerine kapattığı Alsancak Stadı'ndaki tehlike yıkım sırasında ortaya çıktı.

İzmir Alsancak Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına başlandı!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Alsancak Stadı yıkılıyor!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.İşte Alsancak Stadı'nın son hali;

Alsancak stadının yıkım çalışmaları sürüyor!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmaları!

Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu, Alsancak Stadı'ndaki yenileme çalışmalarıyla ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesini, planlanan projelerin meslek odaları ve tüm kamuoyuyla paylaşılmasını talep etti.

İzmir Alsancak Stadı'nda yıkım çalışmaları başladı!

İzmir’de 2014 yılının Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’nda yıkım çalışmaları başladı. Açık trübünün bir bölümü yıkıldı.

İzmir Alsancak Stadı bu durumda!

İzmir’de 2014 Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’nda yıkım çalışmaları başladı. Açık trübünün bir bölümü yıkıldı. Yıkımın ardından ihale süreci başlayacak

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları başladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Alsancak Stadyumu'nda başlayan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmir Alsancak Stadı'nda yıkım başladı!

İzmir'de 2014 yılının Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı'na ilk kazma tam 11 ay sonra vuruldu.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Etimesgut Alsancak imar planı değişikliği askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Ankara Etimesgut'a bağlı Alsancak Mahallesi'nde 47368 Ada 2 parsele ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Alsancak Stadı yıkılıyor!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yaklaşık 1 yıldır kapalı olan Alsancak Stadı'nın yıkım ihalesi sonunda gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın açtığı ihaleyi kazanan Nermanoğlu Hafriyat'ın bayramdan sonra çalışmalara başlayacağı bildirildi.

alsancak otelleri Haberi

alsancak otelleri


Akfen GYO'nun stratejik ortağı Avrupa'nın lider otel işletmecisi Accor tarafından işletilecek olan İbis Otel Alsancak, 24 Haziran 2013 tarihi itibariyle misafirlerine kapılarını açtı. 


İzmir'in en işlek noktalarından biri olan Konak'ta hizmete açılan İbis Otel Alsancak' ın 140 oda kapasitesine sahip olduğunu belirtti. Tural, "Hizmete giren İbis Otel Alsancak ile birlikte 12 Türkiye'de, 2 Rusya'da ve 1 tane de KKTC'de bulunan faal otellerimiz ve Kaliningrad/Rusya, Türkiye'de de Esenboğa ve Karaköy'de devam eden yatırımlarımızla birlikte toplam 18 otel ve 3 bin 124 odadan oluşan bir portföye ulaştık. İbis Otel Alsancak'ın, gerek konumu gerekse işgücü potansiyeliyle ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olan İzmir'e büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi. 


Büyümeye devam Vedat Tural, "Önümüzdeki dönemde de başarısı kanıtlanmış iş modelimiz ile yatırımlarımızı sürdürme kararlılığındayız....