29 / 04 / 2024

Alsancak Şark Sanayi Fabrikası satılıyor mu

Alsancak Şark Sanayi Fabrikası satılıyor mu

Eti Maden İşletmeleri, İzmir'deki Şark Sanayi Fabrikası’nın Alsancak Umurbey’deki 2 bin 676 metrekare büyüklüğündeki alanını muhammen bedeli 4.7 milyon TL’den bugün Ankara’da yapılacak ihaleyle satışa sunacak.

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Jeon Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeon Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arkın Karasoy tarafından kuruldu.

Meyralp İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Meyralp İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tuğben Görkem Arkış ve Engin Yalkın tarafından kuruldu.

Alsancak Dizayn Mimarlık Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Dizayn Mimarlık Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL'ye yapıldı.

Şark Garp Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Garp Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Recep  Beri tarafından kuruldu.

Şarki Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şarki Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Sabahattin Şarkı ile Aydın Şarkı tarafından kuruldu.

AFM Restorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AFM Restorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Müge Alsancak Fırtına tarafından kuruldu. 

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de Muhterem Yanık ve İlham Özdemir tarafından kuruldu.

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafiz Güzeltepe ve Harun Güzeltepe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kınalıada, Kınalıada Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

Demark İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demark İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Ark ve Ali Fuat Demirkol ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 11 Şubat'ta Ataşehir, Fetih Mahallesi, Libadiye Caddesi, Tahralı Sokak'ta kuruldu.

Şark Sanayi: İzmir'in ilk sanayi kuruluşu!

Osmanlı İmparatorluğu’nun ticari hayatında dokuma sanayi alanında önemli işletmelere ve geniş bir pazara sahip oldu. İzmir Şark Sanayi Kumpanyası da bu şartlarda kurulan ve gelişen işletmelerden biri olmuştur.

Alsancak Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Ceylani tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül 'de Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi 'nde kuruldu.

Alsancak Şark Sanayi Fabrikası satılıyor mu Haberi

Alsancak Şark Sanayi Fabrikası satılıyor mu

Eti Maden İşletmeleri, İzmir'in ekonomi tarihinde yeri olan, kente bir dönem elektrik de sağlanan Şark Sanayi Fabrikası’nın Alsancak Umurbey’deki 2 bin 676 metrekare büyüklüğündeki alanını muhammen bedeli 4.7 milyon TL’den bugün Ankara’da yapılacak ihaleyle satışa sunacak.


Yeni Kent Merkezi İmar Planı kapsamı içinde olan, çevresinde tescilli duvar ve çeşme bulunan arazinin turizm, ticaret ve kültür amaçlı binaların yapımına imkan veren emsal 3.5 imar hakkı bulunuyor. Arazide su deposu ve fabrika döneminden kalma eski binalar da yer alıyor.


Geçici teminatı 150 bin TL olan ihalede bugün satış gerçekleşmemesi halinde ihale 16-18 Eylül’de tekrarlanacak.


Yenigün...