05 / 05 / 2024

alsancak stadı inşaatı ne zaman başlayacak

alsancak stadı inşaatı ne zaman başlayacak

Stat yenilenmesinin önünü açan imar tadilatının ardından, Altay ve İzvak başkanları Ankara’ya gitti. Milletvekilleri Hamza Dağ, Atilla Kaya ve Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile görüşüp, müjdeyle döndü.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

alsancak stadı inşaatı ne zaman başlayacak Haberi

alsancak stadı inşaatı ne zaman başlayacak


İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, iki gün önce özel gündemle toplanarak, Alsancak Stadı'nda başlatılacak yenileme çalışmalarının önündeki engeli kaldırdı, Ankara zaman kaybetmeden stadı İzmirli futbolseverin hizmetine sunmak için kolları sıvadı. 2014'te depreme dayanıksız olduğu için kapatılan ve yıkımı tamamlanan stadın, hazırlanan yeni projeyle yeniden inşası için, imar plan tadilatı gerekiyordu. Önce Konak, ardından da İzmir Büyükşehir Belediyesi Umurbey Mahallesi'ndeki 22 bin 600 metrekarelik araziyi "Stadyum Alanı" olarak belirleyen 1/1000 ölçekli planı kabul etti. Bu kararın hemen ardından Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir Gücü Spor Vakfı Başkanı Ali Erten soluğu Ankara'da aldı.


İnşaat 2017'de başlayacak


Başkent'te AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Atilla Kaya'nın yakın ilgisiyle karşılanan Ekmekçioğlu ve Erten, Dağ ve Kaya ile birlikte, Gençlik Spor Bakanlığı yetkilileriyle bir araya geldi....