08 / 05 / 2024

Alsancaktaki eski Tekel binası restore mi edildi

Alsancaktaki eski Tekel binası restore mi edildi

Hasan Topal, eski yapıların yenilikçi bir anlayışla yenilenmesi gerektiğini söyleyerek, "Geçmişten günümüze ulaşan çok önemli bir mirasa sahibiz. Bu mirası, yakışır nitelikte yenilikçi ve anlayışla yenileyerek kent kültürüne kazandırmak istiyoruz" dedi.

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Torunlar GYO, Paşabahçe İskelesi'ni büyütüyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz’daki  eski Tekel İçki Fabrikası’nın yerine yapacağı otel projesi kapsamında Paşabahçe İskelesi'ni de büyütecek.

Cevizli Yücel Sitesi iletişim!

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Adana Kiza'da ilk teslimler Nisan'da yapılacak!

Adana Kiza ofislerinde ilk teslimler Nisan ayında gerçekleştirilecek. Proje Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

Antalya'daki eski Tekel deposu yıkılıyor!

ANTALYA'da uzun yıllardır kamuoyunun gündeminde yer alan ve son dönemde madde bağımlılarının mesken tuttuğu eski Tekel Deposu'nda yıkım başladı.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası üniversite mi oluyor?

İstanbul Kartal'da bulunan eski Cevizli Tekel Fabrikası'nın arazisi CHP'li belediyenin ve halkın park olsun talebine rağmen, eski AKP'li bakanın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu için vakıf üniversite alanına dönüştürüldü.

Ülgür Gökhan Çanakkalede ki projelerini anlattı!

Çanakkale'nin Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Eski Tekel şarap farkikasının olduğu yerde, içinde bilim merkezi de olan büyük bir yeşil alan projemiz de var" dedi.

İzmir Basmane'deki eski tütün deposu yıkılıyor!

İzmir'in Basmane semtindeki, yıkımı devam eden eski tütün depolarının bulunduğu alana Özkardeş Grubu tarafından yatırım yapılacak. Basmane çukuru olarak bilinen alanın hemen yanındaki eski Tekel tütün deposunun yıkım çalışmaları devam ediyor.

Alsancaktaki eski Tekel binası restore mi edildi Haberi

Alsancaktaki eski Tekel binası restore mi edildi


Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki eski Tekel binasını restore ederek hizmet binası haline getirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi yeni hizmet binası açılışına CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Musa Çam, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ile çok sayıda mimar ve meslek odaları temsilcileri katıldı. Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Hasan Topal, eski yapıların yenilikçi bir anlayışla yenilenmesi gerektiğini söyleyerek, "Geçmişten günümüze ulaşan çok önemli bir mirasa sahibiz. Bu mirası, yakışır nitelikte yenilikçi ve anlayışla yenileyerek kent kültürüne kazandırmak istiyoruz" dedi. 


Yeni...